15.09.2020  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

REDAN CUP 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endnu et REDAN CUP er afholdt. Igen i år havde arrangementet stor succes.

Torsdag den 10.09.2020 havde vi endnu engang fornøjelse af at afholde REDAN CUP og vi er overvældet over den store tilslutning til arrangementet. Dagen bød på en uformel og aktiv dag i Silkeborg skovene, - enten på landevejscykelholdet eller på mountain bike. En stort tak til vores kunder og engagerede Redan medarbejdere for en fantastisk dag i Sejs, ved De Små Fisk.

Tak til Racing Denmark for endnu engang at sørge for de perfekte rammer og planlægge udfordrende ruter i skoven og på landevej, tak til Allan Johansen fra Belgian Cycling Club, der sammen med Alex Rasmussen stod for et spændende foredrag og også tak til Camilla fra Rawfit for en god opvarmning. Igen i år var i med til at gøre dagen til en succes.

Vi nød derudover god forplejning fra restaurant Spist Pænt samt Woodys, der tilsammen får en stor anbefaling herfra.

Alle skal have tak for at tage de nødvendige COVID-19 forholdsregler, så vi kunne afholde arrangementet sikkerhedsmæssigt forsvarligt for både kunder og medarbejdere.

Vi håber på at gentage success’en i 2022. Ses vi?

Mere fra Danfoss Redan A/S

Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør. Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmeve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere