13.03.2019  |  VVS  |  Byggeri

Redan levere til NCC Teknik Skakt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Redan ønsker vi at bidrage til ekstraordinære løsninger i fremtidens byggeri. Derfor har vi indgået i et samarbejde med NCC Teknik Skakt omkring disse skaktløsninger.

NCC Teknik Skakt designer og udvikler komplette skaktløsninger til fleretagers ejendomme. Ved at samle alle installationer ét sted optimeres byggeprocessen og omkostningerne nedbringes for en bygherre.

I skakterne integreres de forskellige installationsmoduler til afløb, el, gas, ventilation, vand- og varmeforsyning, hvilket gør et byggeri mere rationel fremadrettet. Hertil skal Redan levere fordelersystemer til gulvvarme samt fjernvarmeunits.

Hos NCC Teknik Skakt forventes det at produkterne først eksporteres i Norden og derefter til flere markeder syd for den danske grænse.

Skatløsningerne har været under opbygning i flere år og NCC Teknik Skakt har nu fået stor succes med konceptet og forventer en høj vækst de kommende år.

” NCC Teknik Skakt er en præfabrikeret konfigurerbar installationsskakt, som gør det nemmere og mere enkelt at installere, drifte og vedligeholde en bygningsinstallation.

Vores samarbejde med Danfoss og Redan understøtter vores fortsatte mål om at udvikle vores installationsskakt, og herunder den decentrale skakt med fuld varme og varmvandsproduktion.”

Niels Paludan, Senior Business Director, NCC Danmark A/S, General Director, NCC Shaft SIA

Denne artikel er en del af temaet Tema: Varmeanlæg & køling

Mere fra Danfoss Redan A/S

Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør. Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmeve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere