10.05.2016  |  VVS  |  Sanitet

Renoveringsprojekter af badeværelser har masser af mersalgspotentiale

En ny undersøgelse viser, at danskerne gerne vil have renoveret badeværelset, men frygten for et uoverskueligt byggeprojekt holder mange tilbage.

VVS-leverandøren Geberit har fået foretaget en undersøgelse af danskernes renoveringsplaner og toiletdrømme. Resultaterne giver installatørerne et bedre kendskab til deres kunder. Viden er nemlig magt og selv mange danskeres ”frygt” for at få en installatør hjem for at renovere badeværelset, kan bruges til installatørernes fordel.

Undersøgelsen viser blandt andet, at hver fjerde dansker forventer at renovere badeværelset inden for de næste fem år, mens mange samtidig frygter det uoverskuelige renoveringsprojekt midt i en travl hverdag. Med den viden kan VVS-leverandører møde kunderne med de rigtige tilbud og argumenter.

Læs også: Silvan vil klæde kunderne på til gør-det-selv-VVS

”Mange kunder frygter at skulle banke gulvet op eller lave hul i væggen, men en renovering behøver jo slet ikke være så omfangsrig. For relativt få penge og uden alt besværet kan kunden faktisk få et helt nyt badeværelse på bare en formiddag”, forklarer Bent Knudsen, landechef i Geberit Danmark.

Douchetoilettet er ikke så besværligt som det lyder
Ofte handler det altså blot om, at installatøren sørger for at præsenterer alle muligheder og løsninger for kunden – der vil nemlig højst sandsynligt være noget, kunden ikke kender til, men vil blive glad for:

”Vi ved fra undersøgelsen, at flere danskere blandt andet drømmer om et douchetoilet på badeværelset. Vores gulvstående douchetoilet AquaClean Sela kan, i kombination med cisternemodulet Monolith, nemt erstatte et traditionelt toilet, uden at man skal lave nye huller i hverken vægge eller gulve”, fortæller Bent Knudsen og tilføjer:

”Det er både en nem og god forretning for installatøren, mens kunden får sit drømmebadeværelse uden besvær og ekstra omkostninger”.

Læs også: Hygiejnen er i højsædet

Undersøgelsen er lavet af YouGov for Geberit. I alt 1.006 danskere har svaret på spørgsmål om renoveringsplaner og toiletvaner.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere