14.11.2017  |  Arbejdsredskaber

Revit- og Excel dataudveksling via Revit app

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye Stabiplan Export and Import Excel app kan spare dig meget tid I dit Revit-projekt. Nu kan du nemlig nemt exportere data fra Revit til en Excel-fil, foretage (bulk) ændringer, og importere data tilbage til dit Revit-projekt.

Revit og Excel er to programmer, som bliver brugt i BIM-projekter dagligt. Desværre fungerer disse programmer ikke altid godt sammen, hvilket betyder at ingeniører skal overskrive alle slags data manuelt. Stabiplan har nu lanceret en ny Revit app, der kombinerer funktioner fra Revit med Excel på en smart måde: Stabiplan Export og Import Excel app. Revit-appen kan downloades for at eksportere data til en Excel-fil, foretage (bulk) ændringer og importere data tilbage til dit Revit-projekt. Du kan selv vælge hvilken data skal exporteres: et helt projekt eller kun et udvalg.

Denne Revit app giver væsentlige tidsbesparelser og hjælper i at samarbejde inden for et projekt. Tid bliver sparet, ved at man nu kan berige og opdatere et model med Excel-data. Dette er interessant for MEP-ingeniører, designere og modellærere. Data kan eksporteres til Excel for at dele dem med projektpartnere, der ikke har en Revit-licens. På denne måde er de korrekte data altid tilgængelige på det rigtige sted.

Gratis prøveversion
Eksport og import Excel-appen kan testes gratis på store.mepcontent.com. Se selv hvordan appen kan bruges i dine Revit-projekter og download den her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere