08.11.2021  |  VVS  |  Byggeri

RIB Software Nordic vinder prestigefyldt titel

Indhold fra partner Hvad er dette?

TechAwarden løb af stablen på det årlige "AEC Hackaton BLOXHUB 2021" og vi er meget stolte over at kunne annoncere, at vi vandt den prestigefyldte titel "Most Nerdy Company 2021".

Igen i år konkurrerede forskellige teams imod hinanden. Her handlede det om at tænke ud-af-boksen, for at finde nye innovative løsninger på de problemer, som vi alle møder i byggebranchens dagligdag.  

Nicholas Holst, som repræsenterede RIB Software Nordic, udtaler: 

”Vi er meget glade for at have modtaget aftenens mest prestigefyldte pris. Det er fantastisk at modtage anerkendelse for det arbejde RIB gør i forsøget på at pushe byggebranchen til at bruge digital teknologi til at reducere det negative miljøaftryk, som industrien forårsager”.  

AEC (Architecture, Engineering, Construction) Hackathon startede i 2013, for at give alle inde for byggebranchen en mulighed for at samarbejde med innovative teknologier. Med over 45 globale begivenheder hylder AEC Hackathon de kloge hoveder, der er med til at udvikle de teknologier der baner vejen mod en grønnere byggebranche. 

Byggebranchen er en af de største CO2 syndere vi har i verden i dag, og derfor er det også et af RIB Softwares kernemål at mindske denne enorme CO2 udledning, ved at digitalisere og effektivisere så meget af byggebranchen som det er muligt. RIB Software Nordic er glade og stolte over, at kunne medvirke til at reducere CO2 ved hjælp af digitalisering og teknologi.

Fra RIB Software Nordics undersøgelse i oktober 2021, ses det at vi allerede er kommet et godt stykke vej. Her oplyses det, at mere end 90% af de adspurgte allerede bruger digitale værktøjer dagligt, dog er der stadig lang vej, da byggeriet har en stærk fragmenteret værdikæde - og det vil RIB Software Nordic fortsat kæmpe for at løse. 

RIB Software Nordic er beæret over anerkendelsen og takker og bukker for nomineringen og juryens stemmer! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Mere fra RIB Software | North Central & Eastern Europe

RIB Software | North Central & Eastern Europe

www.rib-software.dk

RIB dækker alle faser i byggerietRIB's løsninger understøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omkoster, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter. Hos RIB er vi drevet af digitale teknologier og tendenser, og vi har gjort det til vores primære mål at drive branchen fremad og gøre ingeniør- og byggebranc…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere