Grøn teknologi

Byggeri

RIB Software Nordic vinder prestigefyldt titel

TechAwarden løb af stablen på det årlige "AEC Hackaton BLOXHUB 2021" og vi er meget stolte over at kunne annoncere, at vi vandt den prestigefyldte titel "Most Nerdy Company 2021".

Indhold fra partner

Sanitet

Ny renseteknologi fjerner giftigt fluor fra spildevand

Fluor-forbindelser, PFAS, skal forhindres i at vandre fra spildevand til fødevarer med ny og bæredygtig renseteknologi.

El-materiel

INNOVATIV OPLADNING FOR EJENDOMME OG STØRRE PARKERINGSANLÆG

Elbiler og ladehybrider fortsætter deres fremgang - både til privat og erhvervsmæssig kørsel. Det vil de fortsætte med, i år frem - hurtigere og flere. Det er derfor oplagt, at muligheder for at oplade et elektrisk køretøj vil øge værdien af en ejendom og et parkeringsanlæg.

Indhold fra partner

El-materiel

Five ways in which cutting-edge video technology is helping to transform environmental protection

Technology has the power to transform the way in which we look after the world around us. Below, we discuss five ways in which the latest video technology is being used for faster, more efficient, and more effective environmental monitoring.

Indhold fra partner

Energi

Opladning i det grønne

Sådan bliver ladepausen en meningsfuld oplevelse

Indhold fra partner

Energi

Mulig grøn jobfest i elbranchen

Ny rapport anslår, at der er mulighed for at skabe 383.000 job i elinstallationsbranchen i Europa frem mod 2030 ved at satse mere helhjertet på tre vedvarende nøgleteknologier.

Virksomhedsdrift

Panasonic styrker kundeoplevelsen

Panasonic Heating & Cooling Danmark lancerer et nyt initiativ, der skal forbedre kundeoplevelsen.

Energi

ABB er med til at sikre ren luft

ME Production er en førende spiller på det globale marked inden for røgrensningsudstyr til skibe, så svovlholdig røg ikke udledes og danner syreregn. Lavharmoniske frekvensomformere fra ABB er med til at beskytte udstyrets vitale pumpemotorer og reducere

Indhold fra partner

Branchen

Turen gik til Hong Kong for 8. år i træk

Verdens anden største lysmesse løb af stablen i Hong Kong sidst i oktober og Ecobility/Silversun's udviklingschef Peter Balling og projektleder Jesper Madsen havde rejst til belysningsmekkaet for at finde inspiration til 2020 og lave nye kontrakter.

Indhold fra partner

Branchen

Regeringen investerer 128 mio. kr. i grønne teknologier

Klima-, energi- og forsyningsministeriet udbyder nu 128 mio. kr. til udvikling af teknologier til lagring og konvertering af strøm fra bl.a. vind- og solenergi. Pengene skal hjælpe med at nå målet om at reducere CO2-udledningen med 70 procent i 2030.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere