29.03.2022  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

RIB Software sponsorerer BIM Climate 2022 i Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

RIB Software sponsorerer BIM Climate 2022 i Aarhus

BIM AARHUS afholder sit 10 års jubilæumskonference på NEW AARCH, Arkitektskolen Aarhus. Konferencen vil have fokus på samspillet mellem digitalisering og den grønne omstilling.

Kom og besøg os på vores stand, hvor vi bl.a. vil give dig et unikt indblik i de fælles udfordringer, vi som branche står overfor. Herunder, hvilken rejse RIB Software Nordic er på for at skabe et grønnere fodaftryk med digitale løsninger. 
 
Sæt derfor et stort kryds i kalenderen d. 26. april 2022.
 
Konferencen vil blive afholdt både ved fysisk fremmøde og online fra kl. 11:30 til 17:00. Fri adgang ved tilmelding, men begrænsede antal pladser.

Tilmeld dig her. 

Mere fra RIB Software | North Central & Eastern Europe

RIB Software | North Central & Eastern Europe

www.rib-software.dk

RIB dækker alle faser i byggeriet RIB's løsninger understøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omkoster, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter. Hos RIB er vi drevet af digitale teknologier og tendenser, og vi har gjort det til vores primære m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere