Byggebranche

Arbejdsredskaber

Nyt værktøj fremmer tolerancen i byggeriet

Hjemmesiden tolerancer.dk sætter rammerne for godt håndværk og mindsker konflikterne mellem byggeriets parter. Nu har værktøjet fået et gevaldigt ansigtsløft, så det er lettere at bruge på byggepladsen, tegnestuen og i undervisningen.

Arbejdsredskaber

Ny teknologi til byggebranchen

RIB Software Nordic: Ny teknologi til byggebranchen gør op med data-siloer og ufuldstændig dokumentation – og satser samtidig stort på at integrere 3D BIM projekteret design med workflows.

Indhold fra partner

Branchen

Dokumentation og genanvendelse er afgørende for byggeriets grønne omstilling

Mandag den 7. september uddelte Brancheforeningen Danske Byggecentre Byggeriets de fire priser Klima-, Energi-, Miljø- og Arbejdsmiljøpris på BLOX i København. Priserne hylder de virksomheder, som viser vejen mod en mere bæredygtig fremtid inden for byggeriet. Og selvom flere byggevareproducenter allerede tænker bæredygtigt, mangler der stadig fokus og udbredelse af grønne alternativer, hvis byggeriet skal i mål med den grønne omstilling.

Branchen

Så gik den ikke længere: Stort fald i byggebeskæftigelsen

Efter syv års ubrudt fremgang i byggeaktivitet og beskæftigelse fik også byggeriet en mavepuster med et minus på 5.000 beskæftigede i det første kvartal efter coronapandemien ramte Danmark. Dansk Byggeri forventer dog et comeback i branchen i 2021.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere