Byggebranche

Byggeri

Folketinget indgår aftale om udmøntningen af midlerne til bæredygtigt byggeri

Regeringen har med SF, Radikale Venstre, Enhedslisten og Alternativet indgået en aftale om udmøntningen af midlerne til den nationale strategi for bæredygtigt byggeri.

Branchen

Byggebeskæftigelsen har rystet covid-19 af sig

Nedgangen tidligere i 2020 nu er indhentet, og byggebeskæftigelsen er dermed tilbage på niveauet fra før COVID-19-restriktionerne ramte Danmark i marts 2020.

Branchen

Byggeriet holder stand trods corona

På trods af at coronakrisen har ramt den danske økonomi hårdt, så er aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen steget. Og der er udsigt til, at fremgangen fortsætter. Dansk Industri forventer en stigning i byggebeskæftigelsen på i alt cirka 2.500 medarbejdere i 2021.

Branchen

Projekterings-, Projekt-, eller Byggeledelse? Valget er dit!

... Men svaret er Nohrcon. Uanset hvilken efteruddannelse du vælger, kan du nemlig forvente kurser af højeste kvalitet, der klæder dig bedre på i dagligdagen - og de kan også live-streames! Der er Tilmeld 3, betal for 2-rabat - til 6 uger før!

Indhold fra partner

Branchen

Corona har ikke fået udenlandske håndværkere til at blive hjemme

Trods coronakrisen er der ikke flere udenlandske arbejdere i bygge- og anlægsvirksomhederne, der er vendt tilbage til deres hjemland.

Branchen

Dansk Industri på vej med nyt byggebranchefællesskab

Det nye branchefællesskab DI Byggeri, der bygger på de to eksisterende branchefælleskaber DI Dansk Byggeri og DI Byg, samler alle virksomheder inden for byggeriets værdikæde.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Nyt værktøj fremmer tolerancen i byggeriet

Hjemmesiden tolerancer.dk sætter rammerne for godt håndværk og mindsker konflikterne mellem byggeriets parter. Nu har værktøjet fået et gevaldigt ansigtsløft, så det er lettere at bruge på byggepladsen, tegnestuen og i undervisningen.

Arbejdsredskaber

Ny teknologi til byggebranchen

RIB Software Nordic: Ny teknologi til byggebranchen gør op med data-siloer og ufuldstændig dokumentation – og satser samtidig stort på at integrere 3D BIM projekteret design med workflows.

Indhold fra partner

Branchen

Dokumentation og genanvendelse er afgørende for byggeriets grønne omstilling

Mandag den 7. september uddelte Brancheforeningen Danske Byggecentre Byggeriets de fire priser Klima-, Energi-, Miljø- og Arbejdsmiljøpris på BLOX i København. Priserne hylder de virksomheder, som viser vejen mod en mere bæredygtig fremtid inden for byggeriet. Og selvom flere byggevareproducenter allerede tænker bæredygtigt, mangler der stadig fokus og udbredelse af grønne alternativer, hvis byggeriet skal i mål med den grønne omstilling.

Branchen

Så gik den ikke længere: Stort fald i byggebeskæftigelsen

Efter syv års ubrudt fremgang i byggeaktivitet og beskæftigelse fik også byggeriet en mavepuster med et minus på 5.000 beskæftigede i det første kvartal efter coronapandemien ramte Danmark. Dansk Byggeri forventer dog et comeback i branchen i 2021.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere