08.06.2022  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

TEC7, det absolut bedste produkt til klæbning, montering og tætning!

Indhold fra partner Hvad er dette?

I TEC7 bestræber vi os altid på at gøre reparation og vedligehold langt mere enkelt, og vi gør det ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der hjælper dig uanset hvilken opgave du står overfor.

TEC7, det absolut bedste produkt til klæbning, montering og tætning!


Et produkt, mange anvendelsesmuligheder 

Sig farvel til byggelim, trælim, PU-lim, silikonefugemasse, sanitær silikonefugemasse, akrylfugemasse og malerfugemasse. Du har kun brug for ét produkt til klæbning, montering og tætning – nemlig TEC7.

I TEC7 bestræber vi os altid på at gøre reparation og vedligehold langt mere enkelt, og vi gør det ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der hjælper dig uanset hvilken opgave du står overfor. 

Med TEC7 kan du nemt og hurtigt klare dit arbejde uden en masse besvær. Effektivt, alsidigt og brugervenligt. 

Hvorfor er TEC7 et så effektivt allround-produkt? 

Tec7 klæber til de mest almindelige byggematerialer og overflader. Du kan bruge produktet på mange forskellige materialer. Fra plast som PVC, polystyrenskum og polyester til (spejl)glas, natur sten, tagpap, træ, fiberplader, lak og rustfrit stål, blot for at nævne et par stykker. 

TEC7 virker også på fugtige og glatte overflader, selv under vand!

Alt dette gør TEC7 velegnet til benyttelse inden for byggeri, sanitet og generel vedligeholdelse.

Fantastisk vedhæftning, selv efter 20 år 

Efter hærdning bliver Tec7 superstærk, men er dog stadig elastisk, så det kan absorbere belastningerne i en konstruktion. Du får en fantastisk vedhæftning hver eneste gang. Selv efter mere end 20 år i al slags vejr er kvaliteten stort set uændret. Den næsten lugtfrie klæbefugemasse forbliver vand- og lufttæt, men også fleksibel med fuld klæbekraft.

TEC7, et produkt i konstant innovation 

Tec7 er et innovativt produkt leveret i en patron af producenten med det samme navn, nemlig Tec7, den ubestridte markedsleder inden for monterings- og tætningsfugemasser til byggeri.

Den monteringsfugemasse fra Tec7, som du finder på hylderne i dag, er resultatet af mange års forskning og udvikling. Siden lanceringen i 1993 har vi løbende forbedret vores produkt. Og det vil vi fortsætte med at gøre og samtidig opfylde vores mål, nemlig at levere det bedste resultat, den ultimative brugeroplevelse og den mest holdbare løsning. Vi har derfor et renommé at leve op til. For hvis det Tec7, så skal det være godt!

Du kan se meget mere om TEC7 her: https://tec7.com/da-DK/indlaeg/tec7-det-absolut-bedste-produkt-til-klaebning-montering-og-taetning

Mere fra TEC7

TEC7

https://tec7.com/da-DK

  • mail@tec7.dk
  • 76134747
  • Industrivej 2, 6690 Gørding, Denmark

TEC7, som er en del af Novatech, startede som et belgisk familiefirma for mere end 20 år siden. I dag er TEC7 et internationalt selskab, som er markedsførende i Benelux-landene, Skandinavien og Irland. Vi har et mål- nemlig at gøre dit job mere enkelt. Derfor har vi et usædvanligt lille sortiment, der ikke desto mindre kan anvendes usædvanligt bredt. Denne…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere