05.01.2018  |  VVS  |  Branchen

Roth Nordic bliver til Roth North Europe

Roth Nordic overtager ansvaret for Roth UK og skifter navn til Roth North Europe.

Det tidligere Roth Nordic, der hører under Roth Industries GmbH & Co. KG, står nu overfor en større udvikling. 

Tidligere har Roth Nordic stået for de nordiske og baltiske aktiviteter fra hovedkontoret i Frederikssund, men moderselskabets ”executive board” tildeler nu ledelsen ansvaret for den britiske del af virksomheden. Det skyldes blandt andet, at de to regioner er et godt match markedsmæssigt og produktmæssigt, fortæller market director, Per Kronil. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”I begge regioner har vi særlig fokus på gulvvarme og -køling samt rørsystemer til vand og varme. Roth Nordic står i dag, indenfor disse produktsegmenter, på en særdeles stærk platform, som giver os et godt afsæt til den videre udvikling i UK", siger Per Kronil.

Nyt navn - nye lokaler
Roth Nordic har siden 2008 haft sit nordiske hovedsæde i Frederikssund, hvor der er tilknyttet et centralt logistik- og servicecenter. Her betyder overtagelsen Roth UK, at organisationen må udvide både lageret og administrationen i Frederikssund. 

Udover udvidelsen af logistik- og servicecentret, har virksomheden også planer om at opgradere kunde- og undervisningsfaciliterne. 

- JJK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere