05.08.2019  |  VVS  |  Branchen

Roxtec Denmark Aps og Solar A/S indgår nyt samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Roxtec Denmark Aps og Solar A/S har netop indledt et samarbejde om salg og distribution af tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Det betyder, at alle Solars industrikunder nu har adgang til Roxtecs unikke produkter med dag-til-dag-levering.

Roxtecs modulære tætningssystemer øger sikkerheden i produktionsanlæg, bygninger og på skibe verden over. Et felt, der kræver dyb teknisk forståelse og support og derfor er samarbejdet med Solar et drømmescenarie.

”Afgørende for vores fælles interesse er at imødekomme behovet for hurtig levering fra dag til dag. Vores fælles styrke er at supportere vores kunder, så snart behovet opstår. Roxtec og Solar har tilsammen mange årig knowhow, der rækker fra design og udvikling til support og levering. Sammen står vi stærkt med at yde den bedste service til vores kunder,” udtaler Lasse Kohrtz, Segment Manager, Infrastructure & Industry hos Roxtec Denmark ApS. 

For yderligere information:

Roxtec Denmark ApS: lasse.kohrtz@roxtec.com eller +45 4268 6636

Solar A/S: Mogens Christensen, Markedsansvarlig – Industri & Offshore. mch@solar.dk eller + 45 40641275

Mere fra Roxtec Denmark ApS

Roxtec Denmark ApS

www.roxtec.com/dk

Roxtec Denmark ApS udvikler, producerer og sælger komplette tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Vores modulbaserede tætninger er grundlaget, men vores stabile vækst bygger primært på dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus.Løsninger til dine behovVores tætte samarbejde med kunder og teamworket i vores egen globale organisation, skaber fremragende betingelser f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere