05.11.2019  |  EL  |  El-materiel

Roxtec præsenterer tætningsløsninger på WindEurope Offshore 2019 i København den 26. - 28. november

Indhold fra partner Hvad er dette?

På WindEurope Offshore 2019 i København vil Roxtec-eksperter fra 14 lande forklare, hvorfor og hvordan vores innovative tætningsløsninger kan sikre så mange vindmølleparker rundt om i verden.

Roxtec er verdens førende leverandør af tætninger og tætningsrelaterede serviceydelser – lige fra indledende design til teknisk support - til hele den grønne energisektor.

Virksomheden har opbygget en omfattende viden gennem årene og tilbyder nu certificerede kabeltætningsløsninger til mere end 100 anvendelser.

Roxtecs tætninger muliggør styring af høj kabeltæthed i kabinetter og andre elskabe og giver beskyttelse mod brand, gas, vand og vibrationer i transformerstationer og fundamenter offshore.

Virksomheden tilbyder også markedsførende tætningsløsninger, der beskytter følsomt udstyr mod elektromagnetiske (EMI) trusler.

Forenkler vedligeholdelsen og forlænger projekt-levetiden

Ejere, operatører og entreprenører vælger også Roxtec-tætninger af andre årsager. Tætningerne er hurtige og lette at montere, kan tilpasses kabler i forskellige størrelser og kan åbnes for at give ekstra kapacitet til yderligere kabler.

De opfylder dermed kravene til vedligeholdelse og opgradering i rolige vejrperioder uden behov for reservedele eller specialværktøjer og hjælper med at forlænge projektets livscyklus i tråd med mål om bæredygtighed.

Tætningerne er pladsbesparende i sammenligning med traditionelle kabelforskruninger og har fremragende egenskaber for kabelfastholdelse.

Valget af tætninger forenkles med et gratis onlineværktøj, Roxtec Transit Designer™

Roxtec fungerer som partner fra den tidlige planlægning til idriftsættelse. På WindEurope Offshore er det for eksempel muligt at se nærmere på Roxtec Transit Designer™.

Det er et gratis onlineværktøj til design, der hjælper mere end 20.000 ingeniører over hele verden med at vælge den korrekte tætningsløsning, spare tid og reducere risici. Besøgende er meget velkomne til at besøge os på stand C2-C14 i Hal C i Bella Center, København på WindEurope Offshore den 26.-28. november 2019.

Mere fra Roxtec Denmark ApS

Roxtec Denmark ApS

www.roxtec.com/dk

Roxtec Denmark ApS udvikler, producerer og sælger komplette tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Vores modulbaserede tætninger er grundlaget, men vores stabile vækst bygger primært på dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus.Løsninger til dine behovVores tætte samarbejde med kunder og teamworket i vores egen globale organisation, skaber fremragende betingelser f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere