12.06.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Roxtec skaber vækst via e-handel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi fokuserer på at øge tilgængeligheden af vores sikkerhedsprodukter” fortæller Magnus Holmberg, Executive Vice President Global Sales hos Roxtec International AB. Og han uddyber ”som kunde hos os skal det være enkelt og fleksibelt at få service og handle med os”.

E-handelsplatformen skal være en enkel løsning for alle vores interessenter – både som indkøbere, konstruktører, installatører og andre rundt omkring i de lande som køber og anvender Roxtecs kabel- og rørgennemføringer. Roxtec leverer tætningsløsninger til mange forskellige brancher, såsom marine & offshore, energisektoren og byggeindustrien m.fl. Gennemføringerne sikrer mod brand, indtrængning af vand, støv og skadedyr.

E-handel med Roxtecs kabel- og rørtætninger sker via hjemmesiden roxtec.com/dk og er nem at anvende.

  • Den som registrerer sig som e-handelskunde på websiden, kan indtaste sin ordre og bestille ud fra tidligere køb. Og det er muligt at chatte med os, hvor vi er til rådighed i Roxtec Denmark alle hverdage fra kl. 8-16, dog fredag til kl. 15.30, siger Magnus Holmberg.

Stor efterspørgsel

E-handelsløsningen vil være tilgængelige på mange sprog og for vores kunder i hele verden. 

  • Flere og flere vælger at købe online, og vi vil gerne efterkomme dette ønske. Vi samarbejder selvstændigt med vores kunder og lytter til deres ønsker og behov, når vi udvikler og producerer tætningsløsninger og services tilknyttet hertil, siger Magnus Holmberg.
  • Roxtec har vækstet betydeligt siden begyndelsen af 1990 i Karlskrona. Koncernen har idag 27 datterselskaber og et omfattende foretagende i Europa og lande som USA, Canada, Brasilien, Indien og Kina.

For yderligere information, venligst kontakt:

Magnus Holmberg, Executive Vice President Global Sales hos Roxtec International AB, på +46 733 31 32 35 eller via magnus.holmberg@roxtec.com  

Mere fra Roxtec Denmark ApS

Roxtec Denmark ApS

www.roxtec.com/dk

Roxtec Denmark ApS udvikler, producerer og sælger komplette tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Vores modulbaserede tætninger er grundlaget, men vores stabile vækst bygger primært på dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus.Løsninger til dine behovVores tætte samarbejde med kunder og teamworket i vores egen globale organisation, skaber fremragende betingelser f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere