10.08.2021  |  VVS  |  Sanitet

Sådan bliver sommerhuset til en fransk renæssancedrøm

Sanitetsleverandøren Grohe giver inspiration til, hvordan man kan indrette sommerhuset i fransk ‘chateaustil’.

Fritstående sanitet og gulddetaljer. Med et par enkelte tricks hjælper Grohe med at forvandle sommerhuset til en fransk oase. 

Læs også: Oplev det nyeste inden for sanitet på stor online messe

Ved hjælp af moderne elementer kan man skabe en harmonisk balance i interiøret. For eksempel kan et moderne fritstående badekar og en rund håndvask være velegnet til et badeværelse, der ønsker følelsen af fransk stil. 
 
Ifølge Grohe er nogle detaljer desuden vigtigere end andre for at opnå et ensartet interiør. Guld- og messingdetaljer er måde at skabe en eksklusiv følelse. Et kropsspejl med en solid guldramme sætter standarden og kan suppleres med andre messingdetaljer i hjemmet på alt fra køkkenvandhane til håndvask. 

- HCL

 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere