29.04.2019  |  EL  |  Belysning

Sæt sol- og LED-lys på parkeringspladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Solar Polaris tilbyder SUNDRYVE solcelleanlæg, der er specialdesignet til virksomheder med større parkeringsarealer. Anlæggene kan bygges uden tilskud og tjenes hjem på halvdelen af anlæggets levetid.

Overdækkede parkeringspladser - betalt af solen

Et SUNDRYVE solcelle p-anlæg er en god investering, idet anlægget leverer grøn el, hvorved CO2-udslippet reduceres og biler holder i tørvejr - og tilmed oplades de parkerede el-biler ved grøn el. 

Læs mere om SUNDRYVE p-anlæg her

150.000 kWh

Solar Light's LED-lamper er installeret i nyt SUNDRYVE parkeringsanlæg, hvor bl.a. lamper og 4 ladestandere til el-biler forsynes med strøm fra 510 solcellepaneler. Panelerne producerer 150.000 kWh/år, der primært bruges hos Solar, men er der overskydende strøm, leveres denne ud til det offentlige el-net. 

Går du også med grønne tanker? Udendørs LED belysning er et godt sted at starte.

Bliv inspireret her

Vi anbefaler bl.a. følgende belysning til et SUNDRYVE parkeringsanlæg: 

LQ2S

LQ2S kan specialdesignes og er ideel til at montere på undersiden af solcellekonstruktionen. 

Højt lysudbytte, der udnytter den nyeste og mest effektive LED-teknologi. Den lineære mikro-prismatiske afskærmning sikrer god afblænding samt optimal lysfordeling. Lumenpakker, kelvinfarve og specialmål kan produceres på forespørgsel.

Se mere her

BEGA 

Energieffektiv downlight, der sætter nye standarder for kompakthed og effektivitet med lampens lysfordeling og lys-output.

Høj beskyttelsesklasse og fremragende håndværk gør LED-lampen holdbar og pålidelig til elegant udendørslys.

Se mere her

Filer

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING Vi vil ikke nøjes med at levere de bedste belysningsprodukter og -løsning til attraktive priser. Vi vil hjælpe dig og vores øvrige kunder til at klare sig bedre. Derfor tilbyder vi også en række kompetencer, du er velkommen til at drage nytte af: Hjælp til at vælge den rigtige type belysning Tek…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere