04.05.2020  |  VVS  |  Branchen

Søborg får ny Sanistål-forretning

I efteråret kan Sanistål byde sine kunder indenfor i en ny og moderne forretning i Søborg med plads til at præsentere en bredere del af sortimentet.

Efter mere end 20 år på Columbusvej 3 i Søborg flytter Sanistål i løbet af efteråret sin forretning til Gladsaxevej 342. Her vil Sanistål slå dørene op til en ny, større forretning med butik, lager og kontorfaciliteter.

”Vi har i et stykke tid været på udkig efter nogle større og mere tidssvarende lokaler i Søborg, og det er vi meget glade for at have fundet nu. Renoveringen af den nye forretning er i fuld gang, indretningen bliver skræddersyet til Sanistål, og vi glæder os meget til at byde kunderne indenfor”, siger Jan Bræstrup Kloe, regionschef i Sanistål.

Læs også: Sanistål åbner ny butik i Odense

Med sine 1.200 kvadratmeter vil forretningen rumme en større del af Saniståls sortiment inden for VVS, værktøj, værnemidler og forbrugsvarer. Forretningen kommer endvidere til at indeholde faciliteter i form af cafémiljø og mødelokaler, som kunder har mulighed for at booke.

“Nu er byggeriet af en ny letbane også gået i gang, hvilket helt sikkert vil tiltrække flere arbejdspladser og dermed også give øget byggeaktivitet. I det hele taget ser vi et stort potentiale i Søborg, som vi håber, at vi kan udnytte endnu bedre med den nye forretning”, siger Richard Loua, der bliver Saniståls forretningschef i Søborg.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere