04.05.2020  |  VVS  |  Branchen

Søborg får ny Sanistål-forretning

I efteråret kan Sanistål byde sine kunder indenfor i en ny og moderne forretning i Søborg med plads til at præsentere en bredere del af sortimentet.

Efter mere end 20 år på Columbusvej 3 i Søborg flytter Sanistål i løbet af efteråret sin forretning til Gladsaxevej 342. Her vil Sanistål slå dørene op til en ny, større forretning med butik, lager og kontorfaciliteter.

”Vi har i et stykke tid været på udkig efter nogle større og mere tidssvarende lokaler i Søborg, og det er vi meget glade for at have fundet nu. Renoveringen af den nye forretning er i fuld gang, indretningen bliver skræddersyet til Sanistål, og vi glæder os meget til at byde kunderne indenfor”, siger Jan Bræstrup Kloe, regionschef i Sanistål.

Læs også: Sanistål åbner ny butik i Odense

Med sine 1.200 kvadratmeter vil forretningen rumme en større del af Saniståls sortiment inden for VVS, værktøj, værnemidler og forbrugsvarer. Forretningen kommer endvidere til at indeholde faciliteter i form af cafémiljø og mødelokaler, som kunder har mulighed for at booke.

“Nu er byggeriet af en ny letbane også gået i gang, hvilket helt sikkert vil tiltrække flere arbejdspladser og dermed også give øget byggeaktivitet. I det hele taget ser vi et stort potentiale i Søborg, som vi håber, at vi kan udnytte endnu bedre med den nye forretning”, siger Richard Loua, der bliver Saniståls forretningschef i Søborg.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere