06.06.2019  |  EL  |  Branchen

Sanistål åbner ny butik i Odense

Sanistål er klar til at åbne en 1.500 kvadratmeter nybygget butik i Odense med et udvidet varesortiment. Fysiske butikker er en vigtig del af grossistens virksomhedsstrategi, lyder det fra grossisten.

Grossisten Sanistål slår dørene op til en nye butik i Odense M den 11. juni. Den nybyggede butik er 1.500 kvadratmeter stor og rummer et større sortiment herunder et tøjkoncept, samt et opdateret cafémiljø og mødelokaler, som kunder har mulighed for at booke.

Læs også: Sanistål åbner ny butik i Odense

”Vi glæder os til at tage imod vores kunder i en topmoderne butik, som tilmed har en perfekt beliggenhed i forhold til byudviklingen i Odense. Tilkørselsforholdene er rigtig gode, og vi har fine parkeringsforhold, hvor der også er plads til køretøjer med trailer. Derudover udvider vi sortimentet med mere end 1.000 varenumre”, siger regionschef i Sanistål, Søren Møller.

Grossisten har fået positiv feedback fra kunderne for butikkens beliggenhed i forbindelse med butikkens midlertidige lokaler på samme vej.

Prioritering af fysiske butikker
Det en vigtig del af virksomhedens strategi at holde fast i at have et landsdækkende butiksnet, hvor de lokale kunderelationer er i centrum.

”Vi oplever også, at butikkerne har stor betydning for vores kunder. Det er ikke kun et sted, hvor man kan købe produkter – det er et lokalt salgskontor og omdrejningspunkt for vores kunder,” siger Hans Henrik von Platen-Hallermund, direktør for Saniståls byggeridivision.

Læs også: Sanistål er ny distributør af HiWatch-overvågningsudstyr

Den nye butik vil der derfor også have ansat salgsmedarbejdere, som kan hjælpe kunderne med deres tegninger og projekter, give råd og vejledning og udarbejde tilbud.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere