20.03.2019  |  EL  |  Intelligente installationer

Sanistål er ny distributør af HiWatch-overvågningsudstyr

Sanistål er blevet valgt som distributør af HiWatch-kameraer fra HikVision. Det intelligente overvågningsudstyr er en effektiv sikringsløsning, som fås i et bredt udvalg.

Flere små- og mellemstore virksomheder i Danmark investerer i videoovervågning, der skal sikre forretning mod ubudne gæster.

Læs også: Ansigtsgenkendelse bliver en hyldevare

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Derfor er de hos Sanistål også glade for, at de er blevet valgt som ny distributør af HiWatch-kameraer fra HikVision. Overvågningsudstyrsserien rummer et bredt udvalg af professionelle analoge og IP-kameraer.

”Det intelligente videoovervågningsudstyr er en effektiv og budgetvenlig løsning til små og mellemstore virksomheder samt boligforeninger, som vi hos Sanistål ofte leverer sikringsprodukter til. Derfor er matchet med HikVision lige i skabet, og HiWatch-serien passer rigtig godt ind i vores produktkatalog”, fortæller Benno Nagbøl, som er produktchef hos Sanistål.

Intelligent overvågningsudstyr til ethvert formål
HiWatch-videoovervågningskameraer fås i Bullet-, Turret og Dome-modeller til både indendørs og udendørs brug. Man kan også vælge en vandalsikret version, så man undgår hærværk.

Derudover tilføjede HikVision for nyligt et helt nyt kamera til HiWatch-serien med navnet Speed Dome, som filmer i Turbo HD-kvalitet og med intelligent 3D-positionering, så man med høj nøjagtighed kan se, hvor mistænksomme personer befinder sig på matriklen.

”HiWatch-kameraer er en simpel og effektiv overvågningsløsning, som er gennemtestet på forhånd, så vi ved, at det virker 100 procent. Med HiWatch-serien kan vi nu tilbyde en bred pallette af overvågningskameraer, som er en rigtig god løsning til især små- og mellemstore virksomheder”, forklarer Benno Nagbøl.

Læs også: Intelligent overvågning tjekker ind i Billund Lufthavn

Med overvågningsudstyr fra HiWatch-serien følger HikVisions HIK-Connect-softwaresystem med en tilhørende app, så brugeren hele tiden kan få det fulde overblik på computeren eller mobiltelefonen. HIK-Connect kan understøtte op til 256 overvågningskameraer, afspille live og playback på op til 4 videoskærme, visualisere kort og opsætte alarmzoner, optage en komprimeret hændelseslog og kan desuden benyttes af flere brugere samtidigt.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere