08.08.2016  |  EL  |  Branchen

Salling El-Service overtager El-Fagmanden

Grundet ønsket om et generationsskifte har ejeren af El-Fagmanden, Holger Markussen, valgt at sælge firmaet til Salling El-Service.

Salling El-Service udvider nu med overtagelsen af El-Fagmanden – begge firmaer fra halvøen Salling i Limfjorden.

Læs også: Nordjysk elfirma overdraget efter 22 år

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Baggrunden for overtagelsen er, at ejeren af El-Fagmanden, Holger Markussen, ønsker et generationsskifte efter mange år som selvstændig el-installatør. Han fortsætter dog med at arbejde et stykke tid endnu.

”Jeg ser frem til fortsat at kunne betjene mine trofaste og loyale kunder, blot er det nu som ansat i Salling El-Service. Her vil jeg i fremtiden have ansvaret for Jebjerg-afdelingen, hvilket i praksis betyder, at jeg både disponerer og fakturerer arbejdsopgaver”, siger Holger Markussen til nordjyske.dk.

Læs også: Andresen's VVS overtager Taulov VVS

Bag Salling El-Service står Nikolaj Feldager Lauritsen og Gert Nygaard Laursen. Firmaet beskæftiger med udvidelsen 17 medarbejdere, som nu også tæller Jens Knudsen, der sammen med Holger Markussen kommer med fra El-Fagmanden.

Overtagelsen fandt sted den 1. august.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere