09.05.2018  |  VVS  |  Branchen

Samleløsning for installatører runder en milliard eksemplarer

Samleløsning på rør hitter hos installatørerne. Og nu runder den fikse løsning en milliard produktioner.

Arbejdet med rør var førhen forbundet med svejsning og pakning af gevind. Lige indtil en idé fra VVS-leverandøren Geberit gjorde det både hurtigere og mere sikkert at samle rør. Og det er en løsning, som installatørerne har taget godt imod. Derfor har produktionen af samleløsningen ved navn ’Mapress fitting’ nu rundet en milliard eksemplarer.

Læs også: Berøringsfølsomme amaturer vinder indpas 

”Systemet er fuldstændigt gennemtestet og optimeret til at være lige til at gå til for installatørerne. Når man først har haft en Mapress fitting i hånden én gang, vil man aldrig være i tvivl om den kvalitet, der er i produktet. Hver eneste gang, vi laver en justering eller tilføjelse, gavner det hele systemet og derved installatørerne, der arbejder med det”, siger Nils Overgård, der er produktchef hos Geberit.

Siden begyndelsen har Geberit udvidet produktkataloget til 70 forskellige modeller, som passer til rør, der skal føres i alle tænkelige vinkler. Det garanterer, ifølge Geberit, tætte og holdbare rør, der kan sættes sammen ved et enkelt klik eller pres.

Produktudvikling og jagten på den næste smarte løsning, der sparer tid og arbejdsgange for installatørerne, forbliver et fokuspunkt, fortæller Nils Overgård.

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere