29.03.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Sanistål og eurodan-huse indgår nyt samarbejde

Et nyt samarbejde mellem eurodan-huse og Sanistål skal styrke forsyningen af VVS og VA til eurodan-huse og deres entreprenører.

Sanistål er valgt som ny leverandør af VVS og VA til eurodan-huse. Samarbejdsaftalen gælder i første omgang de kommende tre år, hvor Sanistål skal levere materialer til over 2.000 nybyggede huse. Aftalen har en forventet værdi på over 150 millioner kroner.

”Vi har valgt Sanistål som samarbejdspartner, fordi vi får en høj leveringssikkerhed, adgang til de helt rigtige varer, konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau. Men der er også tale om et strategisk samarbejde, hvor vi i fællesskab vil gøre tingene smartere blandt andet ved at optimere vores produktsortiment og effektivisere vores forsyningskæde”, siger administrerende direktør i eurodan-huse, Thomas Dahl.

Han ser et stort potentiale i et langvarigt samarbejde med Sanistål og forventer, at det også vil komme eurodan-huses entreprenører og slutkunder til gode. 

I Sanistål er der glæde og stolthed over at blive valgt som eurodan-huses strategiske samarbejdspartner, fortæller Jesper Høj, kommerciel direktør i Sanistål.

”Det er en vigtig aftale for os, som bekræfter vores position som dén værdiskabende sourcing- og logistikpartner i branchen. Aftalen er et klart eksempel på, hvordan vi gerne vil samarbejde i stærke partnerskaber, som kommer alle involverede til gode. Det skaber mulighed for nytænkning, og vi ser mange flere spændende udviklingsmuligheder i aftalen”, siger Jesper Høj.

-CH

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere