Leverandørsamarbejde

Branchen

Lemvigh-Müller samler hundredvis af producenter til forretningsdialog

Under temaet ”Winning together in Unpredictable Digital Times” inviterer Lemvigh-Müller 300 af sine tekniske leverandører til Supplier Day. Hvad går dagen nærmere ud på? Det fortæller Senior Director Per Aasberg fra grossistens markeds- og indkøbsafdeling

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Lej din næste fyrværkericontainer hos BOXIT

Har du brug for en komplet og holdbar løsning til opbevaring af fyrværkeri, salg af fyrværkeri eller begge dele, som også lever op til alle standarderne og lovkravene for sikker opbevaring?

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Strategisk samarbejde mellem Hydro-X & Guldager A/S

Guldager A/S har indledt et strategisk samarbejde med den nordjyske virksomhed Hydro-X, som gennem mange år har leveret kemiske produkter til vandbehandling i den industrielle sektor samt til kraftvarmesektoren.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Sanistål og eurodan-huse indgår nyt samarbejde

Et nyt samarbejde mellem eurodan-huse og Sanistål skal styrke forsyningen af VVS og VA til eurodan-huse og deres entreprenører.

Virksomhedsdrift

Stærkt samarbejde omkring industri VVS

Lolks Industrial Services har valgt Sanistål som leverandør af industri VVS – her får de både adgang til et meget bredt sortiment, høj leveringssikkerhed og god sparring omkring deres projekter.

Indhold fra partner

Indeklima

Øland og Venti overhaler igen markedet sammen

Allerede i 2020 kom Øland og venti først over målstregen og fik før alle andre godkendt deres rektangulære ventilationskanaler i forhold til den nye brandnorm. Nu gør har de to konkurrenter i fællesskab fået brandgodkendt samtlige kanaler som de eneste på markedet.

Indhold fra partner

Byggeri

Unidrain og eurodan-huse fortsætter professionelt samarbejde

VVS-firmaet Unidrain og eurodan-huse har underskrevet endnu en treårig samarbejdsaftale, som betyder, at Unidrain fortsætter som fast leverandør af design linjeafløb.

Virksomhedsdrift

Technicon og Nordelektro vil automatisere industriens CNC-maskiner

Nyt teknisk partnerskab udfylder et hul i markedet for CNC-automation.

Arbejdsredskaber

Succesfuld pumpeproducent forlænger stærkt set-up med Sanistål

Pumpeproducenten LSM ved, at alt kører, som det skal, når de samarbejder med Sanistål omkring industrislanger. Virksomheden vækster betragteligt lige nu, og så er det helt afgørende med den rigtige samarbejdspartner. LSM har derfor nu forlænget samarbejdsaftalen de næste to år.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Panasonic lancerer PressIT – Ny platform til at styrke samarbejdet på arbejdspladser

Det trådløse præsentationssystem PressIT er det nyeste fra Panasonics brede udbud af samarbejdsløsninger skabt til at øge produktiviteten og effektiviteten på nytænkende arbejdspladser.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere