01.03.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lej din næste fyrværkericontainer hos BOXIT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du brug for en komplet og holdbar løsning til opbevaring af fyrværkeri, salg af fyrværkeri eller begge dele, som også lever op til alle standarderne og lovkravene for sikker opbevaring?

Samlet løsning

BOXIT kan tilbyde dig og din virksomhed en samlet løsning til dig med behovet for at have fyrværkeri opbevaret over længere tid. Med løsningen hos BOXIT får du en 10 fods skibscontainer eller en 20 fods skibscontainer, det dertil lovpligtige omkransede hegn samt en lås til at aflåse containeren med. Dertil følger der 15 m brandslange, sprinkler samt udslyningsgitter, alt sammen til for at sikre dig, dine medarbejdere og kunder hvis uheldet skulle være ude. Derudover får du 49 m hegn samt muligheden for at tilkøbe ekstra hegn og andet tilbehør.

En fyrværkericontainer fra BOXIT lever op til alle de krav der måtte være til sikker opbevaring af krudt. Derudover er containeren designet således, at den er optimal når der skal opbevares brandfarlige genstande og stemmer overens med de krav sikkerhedsstyrelsen har sat for at sikre medarbejdere og kunder bedst muligt.

10 fods container og 20 fods container

BOXIT tilbyder fyrværkericontainere i forskellige størrelser. Både 10 fods fyrværkericontaineren og 20 fods fyrværkericontaineren er fyldt udstyret med alt det sikkerhedsstyrelsen kræver. Du kan derfor helt selv bestemme og designe den konstellation du og din virksomhed har behov for. Det er oplagt for dig der sælger krudt at have en fyrværkericontainer til sikker opbevaring hvad end den er 10 fod eller 20 fod. Dertil kan du have en 20 fods sidedørscontainer med indbygget salgsdisk. På den måde får du, udstilling samt salgsdisk i ét samt en tilstødende container til opbevaring af hele dit fyrværkerisortiment. 

Enkel levering og afhentning

BOXIT tilbyder den service, at levere fyrværkericontaineren lige der til hvor du har behov for den. Der tilbydes altså ”lige til døren” levering på containere, betinget af at der selvfølgelig er plads til lastbilen. Lastbilen er udstyret med en kran, der gør det muligt at løfte selv den tungeste container og placere den der hvor det ønskes. Det kan derfor ses som en kæmpe fordel for dig, at BOXIT henter og leverer fyrværkericontaineren, da du på den måde slipper for alt den koordinering det faktisk kræver at transportere en skibscontainer fra a til b. Ved at overlade dette til BOXIT, frigør du tid, som du i stedet kan bruge der hvor du er bedst.

BOXIT har gjort det nemt for dig at leje en fyrværkericontainer til opbevaring af brandfarlige emner. Ring 70 70 17 90 eller send en e-mail til container@boxit.dk for at høre mere om hvad BOXIT kan tilbyde netop dig.

Mere fra BOXIT Container

BOXIT Container

https://www.boxit.dk/container-udlejning

BOXIT tilbyder containerudlejning og salg af containere til private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af containere til leje, og med vores fleksible levering kan du typisk have din container på adressen 2-3 dage efter bestilling.  Om du skal købe eller leje en container afhænger af dine behov. Vi rådgiver dig til at vælge den rigtige containerl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere