24.09.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Sanistål vinder Arbejdsmiljøprisen 2020

Arbejdsmiljørådet uddeler hvert år Arbejdsmiljøprisen til en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet. I år gik prisen til Sanistål for deres indsats mod arbejdsulykker.

På 10 år har Sanistål formået at reducere deres arbejdsulykker med 90 procent. Det er sket som følge af en indsats fra både medarbejdere og ledelse. Sanistål vinder derfor prisen i kategorien ”Arbejdsulykker”.

Tilbage i 2009 havde virksomheden 82 arbejdsulykker. 10 år senere, i 2019, var antallet af arbejdsulykker på blot otte. Det svarer til et fald på 90 procent.

”Arbejdsmiljøet og arbejdssikkerheden fylder rigtig meget i vores bevidsthed og handlinger. Derfor er vi virkelig glade og stolte af, at vi nu vinder Arbejdsmiljøprisen 2020”, siger Christian B. Lund, adm. direktør i Sanistål.

De nye tiltag mod arbejdsskader i virksomheden omfatter blandt andet, at der systematisk bliver fulgt op på nær-ved-ulykker. Derudover har Sanistål fokus på at forbedre arbejdsmiljøet.

”Med Arbejdsmiljøprisen er vi blevet bekræftet i, at vores indsats nytter, og vi fortsætter selvfølgelig for fuld styrke. Udover sikkerhed arbejder vi bl.a. med et trivselsprojekt, hvor vi alle sætter arbejdsmiljø, trivsel og samarbejde på dagsordenen”, siger arbejdsmiljøkoordinator Henriette Marker Thomsen.

Trods et stort fald i antal af arbejdsulykker, er Sanistål stadig ikke helt i mål, når det kommer til forhåbningen om yderligere at mindske antallet.

”Vi skaber store forandringer, når vi gør en fælles indsats. Derfor tror jeg også på, at vi når vores mål om nul ulykker”, siger adm. direktør Christian B. Lund.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere