14.01.2020  |  VVS  |  Sanitet

Sanitetsproducent uddanner udsatte unge til installatører

Grohe og nonprofitorganisationen Don Bosco Mondo har de seneste ti år arbejdet sammen om at uddanne udsatte unge i Indien og på Filippinerne til sanitetseksperter.

Gennem Grohes Dual Tech-træningskursus er 1.200 udsatte unge i alderen 17 til 25 år de sidste ti år blevet udannet som specialister i sanitetsteknologi på Filippinerne og i Mumbai og New Dehli i Indien.

Ifølge sanitetsvirksomheden giver uddannelsen de unge bedre jobmuligheder og imødekommer efterspørgslen på kvalificerede specialister inden for sanitet i områder med lavere levevilkår. Samtidig bliver de lokale beboers levevilkår forbedret, da der typisk mangler brugsrør, sanitære faciliteter, hygiejneforanstaltninger og sundhedsvæsen, hvor de bor.

Læs også: VVS-lærlinge udfordrer både fordomme og hinanden til DM i Skills

Derved bidrager projektet endvidere til FN’s 17 verdensmål og specifikt det sjette mål, der handler om at sikre, at alle har adgang til rent vand og sanitet.

Grohe har de seneste år engageret sig i flere bærdygtighedsinitiativer, der skal være med til at forbedre levestandarder.

Projektet blev først lanceret i Indien i 2009 af blandt andet Grohes HR-direktør Michael Mager og Don Bosco Mondo.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere