22.05.2023  |  VENTILATION  |  Branchen

Se hvad du kan opleve, når Genvex kommer til VVS'23

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gå ikke glip af årets VVS-messe i Odense Congress Center. Her kan du nemlig besøge Genvex' stand, hvor vi står klar med alt fra ølsmagning, baristakaffe, spændende konkurrencer og live-præsentation af nye produkter.

Traditionen tro kan du møde os på VVS-messen i Odense Congress Center.

VVS'23 løber af stablen d. 24. til 26. maj og i år deler vi stand med vores moderselskab METRO THERM. Derfor kan vi præsentere en ekstra bred vifte af produkter til varme, varmt vand og ventilation – og du kan få rådgivning om, hvordan du kan kombinere vores produkter og løsninger til gavn for dine kunder.

Udover at kunne præsentere masser af spændende produktløsninger inden for både varme, varmt vand og ventilation, har vi også et par ekstra overraskelser med i ærmet. 

Du kan bl.a.: 

 • Deltage i vores konkurrence om at blive racerkører for en stund 
   
 • Opleve live-præsentation af Combi Blueline – Genvex’ bud på næste generation af ventilationsvarmepumper, som ud over ventilation, varmtvandsproduktion, luftopvarmning og passiv køling via bypass, nu også kan levere aktiv, konstant køling via varmepumpen.
   
 • Opleve vores nye Moxie, som er en totalløsning til både fjernvarme og ventilation.
   
 • Se og prøve det helt nye Smart Connect Centre – en digital portal til overvågning af flere ventilationsanlæg til bl.a. installatører og boligforeninger.
   
 • Afprøve vores betjeningspaneler, Optima Basic og Touch, såvel som vores nyeste udgave af CO2-sensorer til Genvex-anlæg.
   
 • Få en gratis kop lækker baristakaffe eller iskoldt vand. 
   
 • Komme til ølsmagning af en række forskellige specialøl, onsdag og torsdag eftermiddag kl. 14:30 

Derudover står vores dygtige og veloplagte salgsteam naturligvis klar til at møde jer alle og tage en snak om løst og fast, produkter og løsninger - og måske dit kommende projekt

Vi glæder os til tre spændende og inspirerende dage i godt selskab og håber du slår vejen forbi vores stand.

Du finder os i hal C på stand nr. 3513.

Mangler du en billet til årets VVS-messe? 

Så kan du hente din GRATIS billet lige her. 

Tags: Genvex

Denne artikel er en del af temaet Tema om VVS-messen 2023

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere