Tema om VVS-messen 2023

Branchen

Forrygende start på VVS’23

En udsolgt VVS-messe kom godt fra start, da besøgende væltede ind på standene allerede fra morgenstunden. Messens første dag har også budt på flere interessante oplæg fra den faglige scene, hvor IDA Energi var vært, en studiedag for flere 100 lærlinge og uddeling af messens nystiftede legat.

Branchen

Se hvad du kan opleve, når Genvex kommer til VVS'23

Gå ikke glip af årets VVS-messe i Odense Congress Center. Her kan du nemlig besøge Genvex' stand, hvor vi står klar med alt fra ølsmagning, baristakaffe, spændende konkurrencer og live-præsentation af nye produkter.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Din Bogholder er Håndværkernes foretrukne bogholder og digitaliseringskonsulent.

Din Bogholder arbejder udelukkende med håndværkere og deres regnskab på digitale platforme tilpasset den enkelte- uanset hvor i landet de befinder sig-

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Freund Seaming Pro® false- og klippeapparat 3-i-1-værkøj, der drives af akku-skruemaskine

Undgå gentagne, krævende, manuelle arbejdsgange, der belaster kroppen, når du arbejder med en manuel falsetang - og få samtidig opgaven færdiggjort hurtigere, ensartet og effektivt!

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Mød Elvandvarmer.dk A/S på VVS23 messen

Elvandvarmer.dk A/S, en førende leverandør af varmtvandsløsninger i Danmark, er begejstret for at meddele sin deltagelse i VVS23 messen.

Indhold fra partner

Sanitet

Verdens smalleste mobile badeværelse!

Simple Homes A/S kan stolt præsentere vores nyeste Mini Mobile badeværelse med en bredde på kun 105 cm

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Gemina Termix: Danmarks største producent af fuldisolerede fjernvarmeanlæg og innovativ Termix ECL app

Danmarks største producent af komplette fjernvarmeløsninger præsenterer som de eneste på markedet et komplet program af fuldisolerede anlæg lige fra vandvarmere, fjernvarmeunits og fordelerunits til væghængte compactstationer.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

Her vil GROHE byde branchen velkommen, både til deres stand, såvel som til GROHEs store truck, hvor man vil kunne opleve de forskellige køkken- og baduniverser.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Besøg os på VVS’23 i Odense!

Vi glæder os til at se jer på vores stand.

Branchen

VVS-messen er branchens vigtigste mødested

Vi har talt med tre udstillere på VVS-messen 2023, som foregår i Odense den 24.-26. maj. Fælles for dem alle er, at de fremhæver, at messen er branchens vigtigste mødested. Det giver anledning til værdifulde dialoger, hvor der vil være meget fokus på energieffektiviseringer.

Branchen

VVS-messen 2023 er et kig ind i fremtiden

Rent vand er en sparsom ressource og er fokus for FN’s verdensmål nummer 6. Det fylder også meget på VVS-messen den 24.-26. maj i Odense Congress Center, som generelt byder på et kig ind i fremtiden for vvs-feltet.

Branchen

Se hvad du kan opleve, når METRO THERM kommer til VVS'23

Gå ikke glip af årets VVS-messe i Odense Congress Center. Her kan du nemlig besøge METRO THERMs stand, hvor vi står klar med alt fra ølsmagning, baristakaffe, spændende konkurrencer og live-præsentation af nye produkter.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Dansk filtreringsvirksomhed med løsninger til vand og væske

Filter-Online er en dansk virksomhed, der blev etableret tilbage i 2018 for at kunne afhjælpe både private og erhvervskunder med deres filtreringsløsninger indenfor vand og væske.

Indhold fra partner

Sanitet

Dyson Airblade er en high-speed håndtørrer, som tørrer hænderne på kun 10-12 sekunder.

Den er én af de hurtigste og mest effektive håndtørrer på markedet.

Indhold fra partner

Varme og køling

Hycleen Automation System: Optimal Cirkulationsstyring

Hycleen Automation System er et avanceret cirkulationsstyringssystem fra GF Piping Systems, der sikrer, at det optimale driftspunkt indstilles ved løbende at overvåge brugsvands-installationens tilstand.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Soudal viser HMX® TECHNOLOGY, som er en patenteret verdensnyhed

HMX® er en serie af patenterede produkter, der alle er kendetegnet ved at være særdeles miljøvenlige, me¬get enkle at påføre og med helt unikke egenskaber i både holdbarhed, elasticitet, styrke og påføring.

Indhold fra partner

Varme og køling

Kompakt nyhed: F2050 luft-vand varmepumpe

Glæd dig til at besøge Vølund Varmeteknik – vi står klar med et bredt sortiment af varmepumper, som opfylder markedets behov.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion

I henhold til ”Rørcenter anvisning 017 kapitel 4.2” og BYG-ERFA magasinet fra december 2022 vedrørende ”Spaltekorrosion af rustfrit stål i brugsvandsinstallationer”, anbefales det at filtrere vandet, der bruges til førstegangspåfyldning af rustfri presinstallationer, for at minimere risikoen for mikrobiel kolonisering og vækst og heraf følgende risiko for tæringer i rørsystemet.

Indhold fra partner

Branchen

Fagligt Forum skal fjerne faldgruber

VVS-messen 2023 i Odense tilbyder et fagligt forum som supplement til messeoplevelsen. Her kan de besøgende blive klogere på meget konkrete problemstillinger, der ofte giver anledning til tvivl eller fejl.

Branchen

Rekordstore stande præger VVS-messen 2023

181 udstillere har sørget for, at VVS-messen allerede i marts var udsolgt. Det er lidt færre end i rekordåret 2019; men til gengæld er den gennemsnitlige standstørrelse større. Det ser arrangørerne som et udtryk for endnu højere ambitioner fra udstillernes side.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere