22.05.2023  |  VVS  |  Branchen

Se hvad du kan opleve, når METRO THERM kommer til VVS'23

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gå ikke glip af årets VVS-messe i Odense Congress Center. Her kan du nemlig besøge METRO THERMs stand, hvor vi står klar med alt fra ølsmagning, baristakaffe, spændende konkurrencer og live-præsentation af nye produkter.

Traditionen tro kan du møde os på VVS-messen i Odense Congress Center.

VVS'23 løber af stablen d. 24. til 26. maj og i år deler vi stand med vores datterselskab Genvex. Derfor kan vi præsentere en ekstra bred vifte af produkter til varme, varmt vand og ventilation – og du kan få rådgivning om, hvordan du kan kombinere vores produkter og løsninger til gavn for dine kunder.

Udover at kunne præsentere masser af spændende produktløsninger inden for både varme, varmt vand og ventilation, har vi også et par ekstra overraskelser med i ærmet. 

Du kan bl.a.: 

 • Deltage i vores konkurrence om at blive racerkører for en stund 
   
 • Opleve live-præsentation af METRO Delta – vores nyeste væske-vand varmepumpe, som er perfekt til mindre boliger og rækkehuse i kombination med fx PVT-paneler, jordvarme eller termonet.
   
 • Afprøve vores nye digitale installatørværktøj, som med få klik kan give dig anbefalinger til, hvilke af vores produkter og løsninger, der passer til netop dit projekt eller opgave. 
   
 • Få en gratis kop lækker baristakaffe eller iskoldt vand. 
   
 • Komme til ølsmagning af en række forskellige specialøl, onsdag og torsdag eftermiddag kl. 14:30 

Derudover står vores dygtige og veloplagte salgsteam naturligvis klar til at møde jer alle og tage en snak om løst og fast, produkter og løsninger - og måske dit kommende projekt

Vi glæder os til tre spændende og inspirerende dage i godt selskab og håber du slår vejen forbi vores stand.

Du finder os i hal C på stand nr. 3513.

Mangler du en billet til årets VVS-messe? 

Så kan du hente din GRATIS billet lige her. 

Denne artikel er en del af temaet Tema om VVS-messen 2023

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere