03.02.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Se instruktionsvideoer på Pettinarolis YouTube-kanal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan koder du rumtermostaten på COMFORT IP styreboksen? Hvordan skyller du Kvikshunten igennem? Og hvordan er det lige med indkodningen i Homematic IP app'en? Det og andet kan du finde svar på ved at besøge Pettinarolis Youtube-kanal.

For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi lavet instruktionsvideoer til nogle af vores gulvvarmesystemer. Så er hjælpen ikke mange klik væk, når du lige har brug for at vide, hvordan du nulstiller eller koder vores gulvvarmesystem. 

Besøg Pettinarolis Youtube-kanal>>

Du kan med fordel abonnere på kanalen - så bliver du automatisk gjort opmærksom på det, når vi uploader en ny video. 

Du kan også besøge vores FAQ-side, hvor du finder svar på de meste gængse spørgsmål vedrørende vores gulvvarme. 

Tag mig til FAQ-siden>>

Tips til fejlsøgning på gulvvarme

Det er ofte de samme udfordringer, der går igen, når du ude hos kunden skal fejlsøge på gulvvarmen. For at gøre det så nemt som muligt for dig som installatør, har vi samlet nogle tips og tricks til, hvad du kan undersøge og hvordan du løser udfordringen.

Se tips til fejlsøgning>>

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 6341 0900 eller skrive en mail til info@pettinaroli.dk. Så vender vi snarest muligt tilbage til dig. 

Se kontaktformular>>

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere