03.02.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Se instruktionsvideoer på Pettinarolis YouTube-kanal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan koder du digitale og analoge rumtermostater til COMFORT IP styreboksen? Og hvordan nulstiller du styreboksen? Svaret på de to og mange andre spørgsmål finder du på Pettinaroli's Youtube-kanal.

For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi lavet instruktionsvideoer til nogle af vores gulvvarmesystemer. Så er hjælpen ikke mange klik væk, når du lige har brug for at vide, hvordan du nulstiller eller koder vores gulvvarmesystem. 

Besøg Pettinarolis Youtube-kanal>>

Du kan med fordel abonnere på kanalen - så bliver du automatisk gjort opmærksom på det, når vi uploader en ny video. 

Du finder også videoer samt svar på de mest gængse spørgsmål på FAQ-siden på vores hjemmeside.

Tag mig til FAQ-siden>>

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 6341 0900 eller skrive en mail til info@pettinaroli.dk. Så vender vi snarest muligt tilbage til dig.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere