28.01.2020  |  EL  |  El-materiel

Sensor gør teknikovervågning smartere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cloud-sensoren fra Telemecanique Sensors overvåger udstyret og sender en alarm til mobile enheder, hvis der er noget galt – på lang afstand og uden netforbindelse.

 

Har du brug for at overvåge trykket i et vandingssystem eller forsyningen til pumpestationer? Eller skal du holde øje med mange døre og låger på én gang på et stort område? Så er cloud-sensoren fra Telemecanique Sensors en god løsning.

XIOT-sensoren er trådløs, og registrerer den en fejl eller noget usædvanligt, kan den sende alt fra simple e-mail notifikationer til alarmer i SCADA-systemer – og den kan sende signaler på op til 50 km afstand. På den måde kan du reagere hurtigt, hvis der er noget galt. Det kan højne sikkerheden og spare ressourcer.

Uden behov for net eller strøm

Sensoren er baseret på LPWAN-teknologi – et netværk, som er ejet af Sigfox. Det betyder, at man skal befinde sig i et område, som er dækket af Sigfox’ netværk, og at der ikke er behov for wi-fi-forbindelse eller mobilnetværk.

Hvor er man dækket af LPWAN? Se oversigten her >>

Antennerne er batteridrevet, så det er muligt at få overvågning steder, hvor man hverken har spænding eller internet. Produkterne er plug’n’play og med 10 års batterilevetid, er omkostningerne til vedligeholdelse meget små.

Vil du vide mere om produkterne? Så klik her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Sikring & overvågning

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere