05.10.2020  |  EL  |  El-materiel

Siemens 5SV1-kombiafbrydere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Siemens er den eneste leverandør, der kan levere en elektromekanisk kombiafbryder i 1-moduls bredde.

5SV1 serien giver mulighed for en betragtelig pladsbesparelse i fordelingstavler til projekter som kontorer, skoler m.m., hvor der ofte bliver brugt flere tusinde kombiafbrydere.

Da 5SV1 blev introduceret, kom den i standardtyper som 30 mA og type A-beskyttelse, men serien er nu blevet udvidet, så den kan bruges til endnu flere applikationer. De nye typer omfatter:

  • 300 mA følsomhed 
  • Type A, superresistent 
  • Type F 

Den superresistente type vil i nogle sammenhænge give færre uønskede udkoblinger, fx i forbindelse med startstrømme og transient, fx fra lynnedslag. 

Til serien findes forskelligt tilbehør, fx sløjfeskinner, som giver en simpel og sikker forsyning. 

Mere fra Siemens A/S

Siemens A/S

www.siemens.dk

Siemens Industry leverer produkter, koncepter og løsninger til industrien, og med vores brede palet af innovative produkter til automations- og drevteknologi er vi den ideelle partner for dig. Med alt inden for avancerede procesinstrumenter, installations- og koblingsmateriel samt sammenhængende drivetrain-løsninger og innovative automationsløsninger kan vi indg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere