30.04.2018  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen fortsætter væksten, og åbner ny lokalafdeling på Sjælland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med fokus på vores strategi om at være tæt på kunderne, etablerer SIF Gruppen endnu en lokalafdeling – denne gang i Kalundborg.

Kalundborg er et naturligt valg

Kalundborg har været et naturligt valg for os” udtaler regionschef for Sjælland, Christian Eriksen og fortsætter: ”Vi ser et stort vækstpotentiale i Kalundborg og omegn”.

Vores nye lokalafdeling åbner ultimo maj og med dette nye skud på stammen, er SIF Gruppen nu repræsenteret med hovedkontor i Søborg, og med lokalafdelinger i Roskilde, Næstved og nu Kalundborg.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere