21.10.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen genvinder rammeaftale med Aarhus Universitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

I SIF Gruppen er vi glade og stolte af at have fået muligheden for at fortsætte som leverandør hos Aarhus Universitet i Emdrup, samt at kunne tilføje yderligere to delaftaler til samarbejdet i hhv. Roskilde og Flakkebjerg.

Efter 6 år som leverandør hos Aarhus Universitet i Emdrup, var det for os en stor glæde, da det for nyligt blev offentliggjort, at vi kan fortsætte det gode samarbejde i yderligere fire år, og samtidig udvide samarbejdet til også at omfatte institutterne i Roskilde og Flakkebjerg.

Kontrakterne er netop trådt i kraft og omfatter levering af elektrikerydelser. Dette inkluderer blandt andet vedligeholdelses-, genopretnings-, moderniserings- og ombygningsopgaver.

Serviceleder Flemming Rasmussen, som er vores kundeansvarlige for Aarhus Universitet, ser sammen med SIF Gruppen, frem til endnu en rammeaftaleperiode med fokus på et godt og tæt samarbejde.

Læs flere nyheder på vores hjemmeside: www.sif.dk

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere