07.11.2017  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen klar til nye udfordringer: Ny bestyrelse og ny direktion

SIF Gruppen runder i 2018 sit første århundrede og gør sig i den forbindelse klar til nye udfordringer. Det indebærer blandt andet ansættelsen af en ny bestyrelsesformand og fastansættelse af den konstituerede adm. direktør.

Elinstallatørvirksomheden SIF Gruppen fylder rundt næste år. Det er 100-års-milepælen, der snart er nået, og i den forbindelse har virksomheden kigget på fundamentet i forretningen for at se, hvordan det kunne blive endnu stærkere og klar til nye udfordringer. Det har medført en række ændringer i virksomhedens struktur, blandt andet ansættelsen af en ny bestyrelsesformand og ansættelse af en adm. direktør.  

Omorganiseringen og nye tider betyder dog ikke, at kerneværdierne har ændret sig:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Selvom virksomheden i dag har rundet over 300 medarbejdere, er det vigtigt for os at bevare de værdier, vi ved gør en forskel hos vores kunder. Vi vil derfor fortsat have stor fokus på de gode relationer og yde en service i særklasse. Vi vil naturligvis følge tendenserne i markedet og sikre os at vi fortsat er på forkant med den teknologiske udvikling”, lyder det i en pressemeddelelse fra SIF Gruppen.

Ny bestyrelsesformand skal sætte retningen
En af de store beslutninger har været at bestyrelsesformand Peter W. Nielsen har trukket sig fra posten. Peter W. Nielsen har været i spidsen for bestyrelsen i 12 år og gav i august stafetten videre til 60-årige Peter Spøer, der er uddannet cand.polyt fra DTU og har erfaring som både adm. direktør og bestyrelsesformand fra produktions- og ingeniørvirksomheder som Jeudan, Semco Danmark og Dansk Industri.

Peter Spøer vil i løbet af sit første år sætte holdet for den nye bestyrelse og dermed virksomhedens videre retning. En beslutning, han allerede har været inde over, er fastansættelsen af den konstituerede adm. direktør, Lars Mejlby. Lars Mejlby, der siden april har fungeret som konstitueret adm. direktør, tiltrådte den 1. november som adm. direktør og er dermed blevet en del af virksomhedens direktion.

Læs også: Caverion Danmark bliver en selvstændig division i 2018

Derudover har SIF Gruppen også udvidet direktionen med Thomas Hornslet, der den 1. november blev ansat som økonomidirektør i virksomheden.

Endnu mere fokus på uddannelse
SIF Gruppen har pt. 65 lærlinge under oplæring i virksomheden og har i løbet af 99 år udlært 245 elinstallatører. Uddannelse fylder altså allerede en del, men vil kun fylde endnu mere i fremtiden:

”Det er vores hensigt at forsætte denne udvikling og holde et skarpt fokus på uddannelsen af unge, engagerede og kompetente medarbejdere til at sikre virksomhedens og Danmarks fremtid”, lyder det i pressemeddelelsen.

Ud over elektrikerlærlingene har installatørvirksomheden pt. tre kontorelever.

Læs også: Samarbejde mellem TEC og TDC sikrer nyt speciale og flere praktikpladser

SIF Gruppen tæller i dag 314 ansatte, ud over de 65 lærlinge og tre kontorelever. Virksomheden har hovedkvarter i Søborg og holder derudover også til i Roskilde og i Næstved på Sjælland.

-CHM 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere