09.01.2020  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen og RUC fortsætter samarbejdet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter mange års godt samarbejde, er det med stor glæde at SIF Gruppen for nyligt har genvundet rammeaftalen vedr. elarbejder på Roskilde Universitet.

Rammeaftalen løber 3 år og omfatter bl.a. fejlfinding, reparation og udskiftning af eksisterende installationer, etablering af nye installationer, solcelleanlæg, krydsfelter og ADK. Herudover reparation og udskiftning af belysning, tavler, lysstyring, relæer, PDS- og fiberkabling.

Spændende udbudsproces

Udbuddet har for SIF Gruppens vedkommende været specielt denne gang, da tilbudsgiverne udelukkende blev vurderet på en løsningsbeskrivelse af, hvordan man vil håndtere nogle af RUC’s typiske opgaver. Efter tilbudsvurderingen er der indgået aftale med fem virksomheder, som får tildelt opgaver via miniudbud.

I SIF Gruppen er vi stolte af at have genvundet rammeaftalen og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere