25.06.2018  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen vinder endnu en kontrakt med Slots- og Kulturstyrelsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

SIF Gruppen har vundet en kontrakt om forebyggende og afhjælpende vedligehold af de tekniske anlæg, på de ejendomme og haver, som forvaltes af Slots- og Kulturstyrelsen, og er beliggende primært i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Aftalen omfatter ud over levering af fast service, også afhjælpende vedligehold af tekniske installationer og akutkald, nød- og panikbelysning, el-tavler og alm. el-arbejde. Arbejdet skal udføres med omhyggelighed i ældre, ikoniske og fredede kulturejendomme i drift, beliggende i København og Nordsjælland. Aftalen omfatter i alt ca. 350.000 m2 bygninger og 1,6 mio. m2 haver og løber i 5 år frem til år 2023.

Slots- og Kulturstyrelsen er en rigtig spændende og vigtig kunde for SIF Gruppen og vi glæder os, til det fortsatte gode samarbejde.

Erfaringsudveksling på alle niveauer

Delaftalen blev udbudt i starten af året, med høje krav til specielt responstid og faglige kompetencer. Vi har i den forbindelse opbygget en organisation til at håndtere opgaven. Der er lagt op til et godt og tæt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper.

”Vi er stolte af endnu en gang, at have vundet en kontrakt og glæder os til at udføre arbejdet, i tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen,” fortæller kundeansvarlig Klaus Weihrauch, fra SIF Gruppen.

Vores erfaring fra det første år af vores eksisterende kontrakt med Slots- og Kulturstyrelsen Kulturejendomme, vil lette implementeringen og komme den nye aftale til gode. Vi kan erfaringsudveksle på alle niveauer og drage stor nytte af, at anvende det samme team af montører”.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere