03.12.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppens medarbejdere på byggepladsbesøg

Indhold fra partner Hvad er dette?

I SIF Gruppen er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere har viden om, hvilke spændende projekter og opgaver vi løbende arbejder på. Vi på kontoret, tager derfor et par gange om året på byggepladsbesøg, og det er noget vi oplever, giver stor værdi.

Det er efterhånden blevet en tradition at vi i SIF Gruppen tager ud og oplever nogle af de byggepladser vi arbejder på. Det har været et bevidst valg, da dét at komme ud og opleve en byggeplads indefra giver medarbejderne relevant viden om de opgaver vi beskæftiger os med, samt en god forståelse for, hvordan hverdagen ser ud for mange af vores dygtige montører og lærlinge. Besøgene giver samtidig mulighed for at møde montørerne der hvor de er og få en god snak med dem på pladsen. Det giver et unikt indblik i det komplekse og imponerende håndværk de leverer hver dag, samt de udfordringer de møder på vejen. Vi har erfaret at byggepladsbesøgene er med til at styrke følelsen af at vi i SIF Gruppen, på trods af vidt forskellige funktioner, er ét stort team.

Besøg på Villa Copenhagen

I sidste uge gik turen til Villa Copenhagen, hvor vi, i samarbejde med totalentreprenør HENT Danmark A/S, er ved at forvandle den tidligere centralpostbygning ved hovedbanegården til et nyt og eksklusivt hotel i international klasse. Besøget blev indledt med en velkomst fra vores entrepriseleder på sagen, Karsten B. Knudsen, samt byggeledelsen fra HENT. De roste vores team, og vi fik herefter en kort beskrivelse og status på projektet inden en rundvisning af vores formand og tre styrende teamledere. Vi er stolte af at være med i så unikt et projekt og takker HENT for det gode samarbejde. Vi sluttede aftenen af med lækker julemad og hyggeligt samvær i DGI-byen.

Læs flere nyheder om SIF gruppen på vores hjemme: www.sif.dk

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere