23.06.2022  |  EL  |  Energi

Signify leverer CO2-neutral drift for andet år i træk

Klimadagsordnen fylder på agendaen på tværs af brancher og industrier. Det gælder også lysindustrien, og nu er Signify, det tidligere Philips Lighting, klar med sin første klimahandlingsrapport nogensinde.

Med store ambitioner for klimaet har Signify i mange år arbejdet for at implementere klimaindsatser på tværs af hele virksomhedens værdikæde. 

Nu er virksomheden gået skridtet videre og har offentliggjort en klimahandlingsrapport for 2021, der giver indblik effekten af Signifys klimaindsats. 

"I 2021 blev verden stadig opvarmet hurtigere end nogensinde. Der er en udbredt følelse af uro, der kalder på handling, ikke ord, for at minimere og afværge den skade, vi mennesker forårsaget på planeten,” siger Eric Rondolat, CEO hos Signify og fortsætter.

LÆS OGSÅ: Stigende abonnementspriser åbner op for alternative lademuligheder

"For Signify betyder det, at vi skal forstærke vores indsats ikke kun i vores drift, men på tværs af hele vores værdikæde, og hjælpe vores interessenter med at spille deres rolle i at minimere virkningerne af klimaændringer." 

CO2-neutral drift ved hjælp af vedvarende energikilder  

I september 2020 lykkedes det Signify at opnå en CO2-neutral drift ved hjælp af blandt andet vedvarende elektricitet, og den netop offentliggjorte klimahandlingsrapport viser, at virksomheden formåede at bibeholde den status i 2021. 

Signify forpligtede sig i 2020 til en femårig klimaplan ved navn Brighter lives, Better World 2025.  

Året efter udgav FN’s klimapanel den såkaldte IPCC-rapport, hvor der blev slået alarm over klimaet med en status for de katastrofale virkninger af øgede temperaturer.

”Vi er godt på vej til at nå flere af de ambitiøse mål, vi har sat for os selv til gavn for klimaet, vores kunder og os selv. Vi står i lysindustrien med et stort ansvar, og vi har muligheden for at lave reelle forandringer, som forbrugerne får gavn af, og som samtidig gør en forskel for klimaet, og det skal vi udnytte, siger Michael Kragh og fremhæver Signifys energieffektive LED-løsninger, som kan være med til at nedbringe CO2-emissioner og strømforbruget hurtigt og effektivt.

LÆS OGSÅ: Nu skal pesticid-rester fjernes direkte ved grundvandsboringer

En af målsætningerne i Signifys klimaplan er at opnå klimaindtægter svarende til 72 procent af virksomhedens samlede indtjening i 2025.  

Klimaindtægter hos Signify er defineret ved, at omsætningen er registreret fra energi-effektive produkter eller produkter, der benytter solceller, samt løsninger og services, der overholder en række strikse krav om effektivitet for at bidrage til en reducering af CO2-udledningen.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere