25.04.2022  |  EL  |  Branchen

Sikkerhed, regler og test er nøgleordene

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elsikkerhed underviser og rådgiver elektrikere og elinstallatører i reglerne for elektriske installationer. Besøg deres stand på EL&Teknik2022 og prøv selv at udføre test på en ladestander. Dyst også mod kollegerne om lækre præmier i en underholdende quiz

For kursus- og konsulentvirksomheden Elsikkerhed er årets EL & Teknik-messe i starten af maj én af de største begivenheder i år. Det er her elbranchen mødes, og pga. corona er det hele 4 år siden messen sidst løb af stablen.

”Jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme ud og møde folk igen. Hilse på kunder, samarbejdspartnere og en masse nye virksomheder, som plejer at kigge forbi,” siger indehaver og underviser Peter Kjær, som vil være på messen alle dagene sammen med kollegaen Klaus Røhmann, der primært underviser virksomheder på Sjælland og Fyn, mens Peter tager sig af de jyske kunder.

Den praktiske tilgang

Når man som Elsikkerhed lever af at undervise og rådgive, så kan det være svært at have en messestand, der trækker folk til, når man ikke har produkter at vise frem.

Her har Elsikkerhed har fundet en løsning:  ”I vores kurser lægger vi altid vægt på den praktiske tilgang og sørger for at tage udgangspunkt i elektrikernes hverdag. Lige nu er ladestandere et område, hvor der virkelig er fart på udviklingen. Størstedelen af de virksomheder, vi har kontakt med, har allerede installeret flere ladestandere eller regner med at skulle i gang med det i nærmeste fremtid,” forklarer Peter Kjær.

”Derfor har vi valgt at tage en ladestander med på vores stand for at kunne illustrere de krav, der findes til installation af ladestandere og til materiellet. Desuden har vi udstyr med til at teste en ladestander. Det giver de besøgende mulighed for selv at få det i hænderne og få svar på de spørgsmål de måtte have, fortsætter han.”

Gode præmier og gratis slush-ice

På standen vil der også være mulighed for at dyste med sine kolleger i underholdende og lærerige quizzer om reglerne for elektriske installationer. Her er gode præmier at hente samtidig med, at man kan nyde en gratis og forfriskende slush-ice. Og man må gerne deltage flere gange.

Du kan møde Elsikkerhed i Hal A på stand nr. A-1018.

Mere fra ELsikkerhed.dk ApS

ELsikkerhed.dk ApS

https://elsikkerhed.dk/

Vi tilbyder professionelle kurser, rådgivning, eltilsyn og KvalitetsLedelsesSystemer Hos Elsikkerhed.dk sikrer vi, at dine el-installationer udføres korrekt og ensartet, samt at utilsigtede fejl opdages i tide og FØR det bliver dyrt. Samtidig effektiviseres dine arbejdsprocesser, så du kan minimere omkostningerne både nu og i fremtiden. Vi tror på, at vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere