01.10.2019  |  EL  |  Branchen

Sjællands bedste elektrikerlærling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stort tillykke til SIF Gruppens lærling Emil Eigenbrod, som i sidste uge vandt Regionsmesterskaberne for elektrikerlærlinge.

Den 25.-26. september var ZBC i Slagelse vært for Regionsmesterskaberne for elektrikerlærlinge. Her dystede dygtige lærlinge mod hinanden, som alle var gået videre fra de lokale Skolemesterskaber i august. SIF Gruppens lærling Emil Eigenbrod var blandt deltagerne, og var rigtig spændt på den forestående konkurrence.

Dyb koncentration og høj faglig

Det summede af koncentration i lokalet, og de unge mennesker havde stort fokus på deres opgave, imens sveden bogstaveligt talt rendte af dem. Der var et ekstremt højt fagligt niveau blandt deltagerne.  Emil udnyttede hvert et sekund på at få sin stand til at stå så korrekt og veludført som overhovedet muligt. Målinger blev foretaget, opgaven blev læst igen og der blev lavet tilretninger indtil sidste sekund. Emil leverede et flot stykke arbejde og var meget spændt mens dommerne voterede.  Hans arbejde blev vurderet til en flot 1. plads, og han kan derfor nu med stolthed kalde sig Sjællands bedste elektrikerlærling.

SIF Gruppens HR- og lærlingeansvarlige Anette Pless udtaler: ”Det var virkelig en fornøjelse at se hvordan Emil arbejdede koncentreret men stadig med overskud til et smil. Vi ønsker ham stort tillykke med den flotte titel – vi er så stolte af ham.”

Emil er nu gået videre til DM i Skills, som afholdes i Bella Center til januar. Vi glæder os til at følge ham i konkurrencen, og ønsker ham held og lykke.

Læs flere nyheder på vores hjemmeside: www.sif.dk.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere