22.01.2019  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Skal du med helt gratis til Festival for selvstændige i Januar?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange iværksættere ønsker sig én opskrift på succes. Men sandheden er, at det ikke findes. Du kan dog finde smutveje ved at lade dig inspirere af eksperters erfaringer. Og netop dét får du helt gratis til Festival for selvstændige kl. 13 d. 31/1.

Igen i år inviterer Billy til Festival for selvstændige i samarbejde med Regnskabsskolen, Advodan og Dana. Du får en eftermiddag pakket med gode råd fra vores eksperter. Råd og erfaringer som kan inspirere dig til at finde vejen til succes for din virksomhed. I pauserne får du rig mulighed for at networke og skabe forbindelser, som kan være betydningsfulde for din virksomheds fremtid.

Hvis du har besluttet dig for at komme til Festival for selvstændige og suge viden til dig, så mangler du bare at bestille din gratis billet.

Bestil din gratis billet her.

Dages program

Du får et program fyldt med gode råd fra eksperter, og i pauserne får du mulighed for networking med kage til den ene hånd og kaffe til den anden.

Program:

13.00 Dørene åbner

13.15 Velkomst ved Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj

13.30 Regnskabsskolen v. Anette Sand

14.45 Advodan v. Susanne Ladbo Quedens

16.00 DANA

17.15 Billy v. Toke Kruse

Læs mere om programmet her.

FAQ

Hvornår åbner dørene?

Kl. 13 den 31/1 kan du træde ind af dørene til festivalen, og du kan vende næsen hjem igen kl. 18.

Hvor går det løs?

Du finder Festival for selvstændige i kulturhuset KU.BE på Frederiksberg.

Og du fodrer bare din gps med det her: Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg.

Hvad koster det?

Du kan lade pungen blive i lommen/ tasken. Festivalen er nemlig helt gratis - du skal bare hoppe i tøjet, ligge et par visitkort i lommen og troppe op når festivalen begynder.

Vi håber, at se dig til en dag fyldt med inspiration til din virksomheds vækst og udvikling.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere