03.10.2017  |  VVS  |  Branchen

Skandinaviens førende terrassevarmere med infarød teknologi fås nu i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

De infrarøde strålevarmere fra den svenske producent Frico har i en årrække været de mest ud-bredte terrassevarmere i de øvrige skandinaviske lande – og lanceres nu i Danmark

Lamperne kan monteres på vægge, terrassens overdækning, under en parasol og flere andre steder, så de sender varme i mange retninger. Samtidig er energiforbruget på mellem 1 og 3 kroner i timen markant lavere end for andre løsninger.

Virker som solens stråler

Den infrarøde teknologi er mest energieffektiv, fordi den udelukkende opvarmer de overflader, som lyset rammer. Det er samme princip som med solens stråler, hvor der ikke er noget varmetab undervejs, og det er med til at sikre den gode økonomi.

Strålevarmere er i dag videreudviklet, så de fås med lys i andre farver end rød. Det gælder f.eks. modellen IHC med et afdæmpet gul-orange skær, og CIR med helt usynlige varmestråler.

Varme fra flere sider

Rådgivning er vejen til det bedste resultat med strålevarme, fordi terrassens størrelse og indretning kan variere meget:

– Vi er klar med praktiske tips om valg af modeller og deres placering, især fordi der nogle gange kan være brug for varme fra flere sider, siger Ronnie Haugaard Rasmussen.

Frico strålevarmere leveres med 5 års garanti. Monteringen er for flere modeller gør-det-selv med almindelig 230V stikprop og medfølgende beslag. Fås gennem el-installatører over hele landet, og i større netbutikker.

Mere fra Tempus Heat A/S

Tempus Heat A/S

http://tempusheat.dk/

Tempus Heat A/S er en moderne rådgivnings-, handels- og servicevirksomhed. Med fokus på mennesker, energi og økonomi leverer vi en bred vifte af energirigtige opvarmningssystemer. Vores store erfaring med at skabe effektive luftbarrierer mellem forskellige temperaturzoner hjælper dagligt vores kunder med at forbedre arbejdsmiljøet og værne om energiregns…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere