06.05.2019  |  VVS  |  Branchen

SLIP-ONS - ELASTIC FIT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Puma Safety sætter med de unikke nyudviklede slip-ons, en stopper for at skulle snøre sine sko. Man trækker skoen på som en sok, og der garanteres en ultimativ bevægelsesfrihed og komfort. I øvrigt yder elastiklukningen en superperfekt, ekstra beskyttelse mod indtrængning af støv, snavs og små genstande.

55% ACTIVE ENERGY RETURN

Den innovative IMPULSE.FOAM anti-trætheds sålteknologi reagerer ved hvert eneste skridt med en energiimpuls.

IMPULSE.FOAM returnerer ikke blot energien med op til 55%, den yder også maksimal komfort, har ekstrem absorberende støddæmpning og skaber fantastisk stabilitet.

EKSTREMT STØD DÆMPENDE SÅLER

Den nye definition af den sports inspirerede sikkerheds¬sko serie MOTION PROTECT, er den perfekte symbiose af dæmpning og design.

En ny funktion er sål konstruktionen med den innovati¬ve IMPULSE.FOAM®, der anvender energien der trædes med og returnerer 55% energi tilbage!
På grund af det¬te nye materiale, føler bæreren den meget behagelige stødabsorption under gang samtidig med dynamik og stabilitet.

SION CONTROL ELEMENT

TPU torsions kontrolelementet i midten af sålen er ergonomisk. Og det giver en bedre støtte samt stabilitet for fødderne, samtidig med at vridskader mindskes.

Mere fra PUMA sikkerhedssko

PUMA sikkerhedssko

https://www.pumasikkerhedssko.dk/

PUMA Safety repræsenterer et moderne sortiment af høj kvalitets fodtøj, der kombinerer funktion, innovation og design med kompromisløs kvalitet og PUMA karakteristiske holdning til livet.Det brede sortiment består af 6 stærke produktserier.PUMA sikkerhedssko er et respekteret og anderkendt topkvalitets brand, og et naturligt valg når virksomheder beslutter sig for deres sortiment af sikk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere