SMVdanmark

www.SMVdanmark.dk

Branche/Sektor:

Forening/Sammenslutning

Om

Håndværksrådet skiftede i oktober 2017 navn til SMVdanmark og varetager interesser for små og mellemstore virksomheder i alle brancher. Vi arbejder sammen med vores medlemmer for at få lovgivningen indrettet, så SMV’erne har samme vilkår som store virksomheder uden at drukne i administrativt bøvl. Vi er SMV’ernes stemme overfor politikerne – både nationalt og lokalt samt på EU…

Læs mere  

Om

Håndværksrådet skiftede i oktober 2017 navn til SMVdanmark og varetager interesser for små og mellemstore virksomheder i alle brancher. Vi arbejder sammen med vores medlemmer for at få lovgivningen indrettet, så SMV’erne har samme vilkår som store virksomheder uden at drukne i administrativt bøvl. Vi er SMV’ernes stemme overfor politikerne – både nationalt og lokalt samt på EU-plan.

SMVdanmark er en paraplyorganisation for over 80 brancheorganisationer og lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger samt flere hundrede enkeltvirksomheder. Samlet repræsenterer vi ca. 18.000 små og mellemstore virksomheder inden for bl.a. byggeri, industri og service.

Kontaktpersoner

Jon Arskog

Kommunikationschef

Events

Messe 30 Maj 2019

Mød din nye medarbejder på CBS

Overvejer du at ansætte en højtuddannet, så er her genvejen til rekruttering af den rigtige medarbejder. CBS og Akademikernes A-kasse afholder 'CBS Match Night' den 28. maj.

17:00 Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg Denmark

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere