14.08.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Solar åbner nyt Fastbox-center

Solar åbner op for nye muligheder for installatører med et nyt Fastbox-center i Brøndby.

I slutningen af august åbner Solar et helt nyt Fastbox-center Øst, der udelukkende skal fungere som ekspeditionscenter, hvor installatører kan afhente deres forudbestilte varer. Fastbox-centret vil derudover bringe ud til kunder via en Fastbox-ordning.

Læs også: Solar er i front med leverandør-partnerskaber

”Vi er glade for, at vi med det nye Fastbox-center Øst kan tilbyde vores kunder hurtigere og mere effektiv levering af varer”, siger administrerende direktør Jens Andersen, Solar Danmark.

”Vores store succes med Fastbox betyder, at kunderne er begyndt at efterspørge et større sortiment af installationsprodukter, og det tilgodeser vi nu med et cirka 40 procent udvidet sortiment på el- og VVS-varer”, siger han. 

Det nye center vil byde på længere åbningstider fra mandag til fredag med åbent fra fem morgen til seks aften i ugens fire første dage og fredag fra fem morgen til fem aften. 

Læs også: Ringe-installatør udvider forretningen

Det betyder, at installatører kan hente varer tidligt og være på forkant med dagens opgaver.

Det nye Fastbox-Center ligger i Brøndby sydvest for København og er placeret i forhold til distribution af installationsvarer i og omkring Københavnsområdet.

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere