04.03.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Solar indgår aftale med arbejdstøjproducent

Et samarbejde mellem Solar og Mascot skal gøre det muligt for kunderne at onlinebestille arbejdstøj og sikre gennemsigtighed og kontrol over forbruget.

Sourcing- og servicevirksomheden Solar er gået sammen med Mascot, der producerer arbejds- og sikkerhedstøj, om en fælles løsning om levering af arbejdstøj med firmalogo til Solars kunder.  

Bestillingen af det individuelle firmatøj gennemføres via en online SmartStore, hvor der gives adgang til et udvalgt sortiment.

”Vi har ønsket at finde en innovativ, digital løsning, der forenkler indkøbsprocessen omkring arbejdstøj med logo og giver kunderne gennemsigtighed i deres indkøb”, siger Ole Sørensen, senior vice president i Solar Industri.

Læs også: Stark åbner Nordeuropas største forretning for arbejdstøj

Med løsningen køber de respektive virksomheder alt arbejdstøj i én kontrakt med Solar, hvilket, ifølge grossisten, skal give kunderne mulighed for at benchmarke alle dele af indkøbet og dermed sænke tidsforbruget og omkostningerne.

”Det harmonerer godt med vores totaløkonomiske tilgang til vores kunders indkøb. Løsningen er en oplagt mulighed for at digitalisere en del af indkøbet, uden at indkøbschefen løber den store risiko,” siger Ole Sørensen.

Partnerskabet bliver udrullet i Danmark, Norge og Sverige.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere