21.11.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Stark åbner Nordeuropas største forretning for arbejdstøj

Stark har netop åbnet en 800 kvadratmeter stor forretning i Glostrup, der kun forhandler arbejdstøj. Ambitionen er dog, at det ikke skal være en almindelig forretning, men et helt oplevelsescenter, hvor kunderne får mere end bare arbejdstøj med sig hjem.

I dag slår Stark dørene op til en ny forretning med arbejdstøj til håndværkere og private selvbyggere.

Læs også: Håndværkere er positive overfor bæredygtighed

Den nye Workwear Megastore, der ligger i Glostrup, bliver med sine 800 kvadratmeter den største af sin slags i Nordeuropa.

”Vi forventer at sætte helt nye standarder for branchen for workwear i Danmark og resten af Norden. Vores ambition er ikke bare at give kunderne et større udvalg med produkter fra de bedste leverandører”, siger kategorichef i Stark, Morten Bøgel Rønnow, og fortsætter:

”Vi vil også være på forkant med den nyeste udvikling, så vores kunder altid har de bedste hjælpemidler til rådighed. Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko ikke ligegyldig”.

Skal fungere som et oplevelsescenter
I Starks Workwear Megastore vil kunderne ikke kun blive mødt af et større produktudvalg. Ifølge Morten Bøgel Rønnow skal forretningen være et oplevelsescenter, hvor kunderne får lidt mere med hjem end et par arbejdsbukser eller nye arbejdssko.

”Vores ambition er at give vores kunder oplevelser med hjem. Vi indretter blandt andet et område, hvor kunderne ved hjælp af en digital platform kan få skræddersyede løsninger, så pasform og funktionalitet er i top”, siger han.

I september indgik Stark og DBU et nyt partnerskab, og derfor vil et fodboldunivers også blive en del af forretningen.

”Vi har dedikeret et område til herrelandsholdet i fodbold, hvor man kan købe landholdstrøjer og prøve kræfter med en fodboldmaskine, der måler ens skudstyrke”, siger Morten Bøgel Rønnow og fortsætter:

Læs også: Ny webshop sætter overskydende VVS- og el-varer til salg

”Vi ved, at mange af kunderne hos Stark er fans af landsholdet, så det er helt oplagt at gøre besøget hos os til en sjov og anderledes oplevelse”.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere