07.04.2017  |  EL  |  Energi

Solar søger testfamilier til solcelleanlæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danskernes primære argument for at vælge solenergi er økonomi. Og det giver god mening, for med et solcelleanlæg kan du spare penge allerede fra første dag.

Vidste du, at du med et solcelleanlæg kan følgende på bare ét år?

- Brygge 240.000 kopper kaffe

- Vaske 96.000 håndklæder

- Streame serier i 236.500 timer

- Oplade din mobil 1.095.000 gange.

Lige nu søger Solar Polaris testfamilier, som har lyst til at bruge solen som energi. Så drømmer din familie om at blive mere bæredygtig og samtidig spare penge, så se med her.

Solar Polaris søger lige nu fire testfamilier, som ønsker at få et solcelleanlæg installeret helt kvit og frit. Med et solcelleanlæg fra Solar Polaris kan I spare op til 75.000 kroner over de næste 25 år.

Se mere på https://www.solarpolaris.dk/betaltafsolen/

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi.Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning.Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om.Når dine kunder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere