22.09.2016  |  EL  |  Intelligente installationer

Solar tror på digital projektstyring

Solar har i denne måned offentliggjort to større investeringer i digital projekt- og ressourcestyring.

El- og VVS-grossisten Solar tror på gevinsten i digital håndværkerproduktivitet. Så meget, at virksomheden har valgt at investerer i to softwarevirksomheder, der med intelligente løsninger vil forbedre håndværkeres produktivitet.

De to virksomheder, der får glæde af Solars interesse, er GenieBelt og Minuba. Begge har base i Danmark og står bag digitale værktøjer, der kan bruges uafhængigt af tid, sted og device.

”Der er tale om to digitale investeringer, som passer rigtigt godt ind i Solars strategi. Vi ser meget bredt på forretningsudviklingsmuligheder og ikke kun på det, vi kan opkøbe og integrere i den klassiske forretning. Begge virksomheder har ambitiøse ekspansionsplaner, og der kan vi med vores investering, erfaring, viden og markedskendskab være med til at hjælpe dem på vej”, siger Hugo Dorph, chief commercial officer.

Han tilføjer, at Solar ser digitale muligheder på mange områder, og at virksomheden forventer at lave flere lignende investeringer i fremtiden.

Læs også: Solar investerer millioner i projektstyringsplatform

Med sin investering ejer Solar knap 20 procent af henholdsvis GenieBelt og Minuba.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere