23.05.2019  |  EL  |  Branchen

Solar udvider med nyt kundecenter i København

Grossisten Solar åbner et nyt kundecenter på Nørrebro i København, der skal hjælpe med at dække den stigende efterspørgsel på Fastbox-servicen.

Grossisten Solar flytter servicecenteret fra Bispevej i det københavnske nordvestkvarter og åbner i stedet for et kundecenter på Nørrebro. Det skal blandt andet være med til at imødekomme den stigende efterspørgsel på Fastbox-levering.

Læs også: Viega tilbyder grossister dag-til-dag-levering af stort sortiment

”Vi oplever øget interesse for effektiv levering med Fastbox i København og Nordsjælland, og med den nye lokation kan vi langt bedre imødekomme efterspørgslen og udvikle konceptet. Med Fastboxcenter Øst fortsat placeret på Banemarksvej i Brøndby er vi således godt rustet til at dække behovet i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland”, siger regionsdirektør hos Solar, Søren Sørensen.

Solars kunder vil få adgang til flere tusinde produkter inden for el, VVS, industri og værktøj i det nye kundecenter. Samtidig vil centeret danne ramme for blandt andet netværksmøder og seminarer fra Solar Skolen.  

Udbyder kontorplads
Ud over udvidelsen af Fastbox-konceptet, så vil Solar også tilbyde de københavnske installatører mulighed for at holde møder i grossistens lokaler.

”Vi ved, at rigtig mange installatører i København bruger firmabilen som arbejdsplads. Derfor giver vi dem mulighed for at booke et skrivebord eller benytte vores mødefaciliteter blandt vores fagkompetente personale”, forklarer Søren Sørensen og tilføjer:

”Med fokus på at gøre hverdagen nemmere stilles digitale hjælpemidler som net-opkobling, printer, og mulighed for afholdelse af videomøder til rådighed samtidig med sparring og rådgivning hos vores medarbejdere”.

Læs også: Ny belysningsvirksomhed vil være grossisternes bedste ven

Solar Kundecenter København åbner den 24. juni på Vingelodden 10, København N.

- SDN

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere