23.05.2019  |  EL  |  Branchen

Solar udvider med nyt kundecenter i København

Grossisten Solar åbner et nyt kundecenter på Nørrebro i København, der skal hjælpe med at dække den stigende efterspørgsel på Fastbox-servicen.

Grossisten Solar flytter servicecenteret fra Bispevej i det københavnske nordvestkvarter og åbner i stedet for et kundecenter på Nørrebro. Det skal blandt andet være med til at imødekomme den stigende efterspørgsel på Fastbox-levering.

Læs også: Viega tilbyder grossister dag-til-dag-levering af stort sortiment

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi oplever øget interesse for effektiv levering med Fastbox i København og Nordsjælland, og med den nye lokation kan vi langt bedre imødekomme efterspørgslen og udvikle konceptet. Med Fastboxcenter Øst fortsat placeret på Banemarksvej i Brøndby er vi således godt rustet til at dække behovet i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland”, siger regionsdirektør hos Solar, Søren Sørensen.

Solars kunder vil få adgang til flere tusinde produkter inden for el, VVS, industri og værktøj i det nye kundecenter. Samtidig vil centeret danne ramme for blandt andet netværksmøder og seminarer fra Solar Skolen.  

Udbyder kontorplads
Ud over udvidelsen af Fastbox-konceptet, så vil Solar også tilbyde de københavnske installatører mulighed for at holde møder i grossistens lokaler.

”Vi ved, at rigtig mange installatører i København bruger firmabilen som arbejdsplads. Derfor giver vi dem mulighed for at booke et skrivebord eller benytte vores mødefaciliteter blandt vores fagkompetente personale”, forklarer Søren Sørensen og tilføjer:

”Med fokus på at gøre hverdagen nemmere stilles digitale hjælpemidler som net-opkobling, printer, og mulighed for afholdelse af videomøder til rådighed samtidig med sparring og rådgivning hos vores medarbejdere”.

Læs også: Ny belysningsvirksomhed vil være grossisternes bedste ven

Solar Kundecenter København åbner den 24. juni på Vingelodden 10, København N.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere